Gemeente Dongen


Cursisten presenteren hun beste werk op 2 september

Na de zomerstop is het weer de hoogste tijd voor Dongen Uit de Kunst! Daarom bezoekt wethouder Piet Panis op zondag 2 september de cursisten van Ria in t Groen-de Kok. De amateur-kunstenaars exposeren die dag met hun beste werk in Sportcomplex De Gaasjes te Dongen-Vaart.

Amateurkunst. Kunst met een grote óf een kleine K. Oordeelt u zelf! Een twintigtal cursisten schildert wekelijks onder leiding van mevrouw Ria in t Groen-de Kok in de kantine van het sportcomplex.

Expositie zondag 2 september
Op zondag 2 september tonen de kunstenaars hun kunsten aan het publiek. Dit doen ze in sportcomplex De Gaasjes, Vaartweg 119, van 10.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen. U kunt schilderijen verwachten in diverse technieken, over verschillende onderwerpen en van traditioneel tot modern.

Dongen Uit de Kunst
Deze activiteit is onderdeel van Dongen uit de Kunst. Dit kunstproject loopt heel 2007 als een rode draad door het culturele leven van de gemeente Dongen. De gemeente profileert zich lokaal en regionaal als een bruisende plattelandsgemeente met een actief cultureel leven, waar ruimte is voor vernieuwende initiatieven. Op verschillende momenten in het jaar zijn er activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit kan variëren van een tentoonstelling, een manifestatie, of een openluchtconcert tot een kunstwandelroute.

Laatst gewijzigd: 23-8-2007