Nederland Positief zoekt meest inspirerende vrouw


ARNHEM, 20070711 -- De stichting Nederland Positief komt met een missverkiezing voor de meest inspirerende vrouw van Nederland. Zowel valide als mindervalide vrouwen kunnen meedoen aan de schoonheidswedstrijd, die op 2 september 2007 in Arnhem wordt gehouden.

De winnares van de wedstrijd mag zich The Model of the Year noemen en wordt ingeschreven bij een modellenbureau. Zij wordt gekozen door een vakjury die bestaat uit onder anderen couturier Addy van den Krommenacker, haarstylist Maurice Pierôt en Roos Prommenschenkel, die de Mis(s)verkiezing 2006 voor gehandicapte vrouwen won.

De stichting Nederland Positief streeft een positiever en beter Nederland na. Hiertoe organiseert de stichting onder meer jaarlijks de verkiezing voor de mooiste lach van Nederland en bracht tijdens de nationale Positiefdag op 21 juni 'Het Positiefste Boek van Nederland' uit. Dit boek bevat, naast inspirerende teksten van meer dan 70 bekende Nederlanders, twee bijzondere voorwoorden van Majoor Bosshardt en Henny Huisman. Verschillende bekende Nederlandse vrouwen, onder wie Yolanthe Cabau van Kasbergen, Nurlaila Karim en Gigi Ravelli, zijn ambassadrice van de stichting.





Ingezonden persbericht