RTL Group

Wie wordt de nieuwe kok van 'Life & Cooking'?

Start nieuw seizoen met o.a. familie Andre Hazes

De tuinstoelen kunnen weer de schuur in en de koffers de zolder op. Hoogste tijd om het weekend weer knus voor de buis af te sluiten met het vaste punt op de zondagnamiddag: Life & Cooking is terug vanaf zondag 2 september. Carlo & Irene worden komend seizoen bijgestaan door een nieuwe kok in de keuken. Wie dit is, waar de kok vandaan komt en wat zijn of haar favoriete gerecht of specialiteit is, komt uitvoerig aan bod in deze seizoensopener.

Maar uiteraard gebeurt er nog veel meer. Zo is zondag ook babyfluisteraar Derek Ogilvie te gast. In het programma Babys Wil Is Wet laat deze Schot zien dat hij weet wat de allerkleinsten nog niet kunnen zeggen. Ook Olga Commandeur komt langs om haar nieuwe collega bij Nederland In Beweging voor te stellen: Duco Bauwens. De nabestaanden van de bekendste Amsterdamse volkszanger, Rachel, Roxanne en Dre Hazes, zijn eveneens van de partij in de eerste uitzending. Verder gaan er nieuwe rubrieken en spellen van start, waarin ook de nieuwe kok zijn of haar beste beentje moet voorzetten.

Uitzending: RTL 4, zondag 2 september, tussen 16.45 en 18.55 uur (tussen 18.00 en 18.10 uur onderbroken door het RTL Nieuws). Website: www.lifeandcooking.nl.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.