Persuitnodiging

28.06.2007 / 13:03 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Talentenbeurs vof

Talentenbeurs vof

Alkmaar, 28 juni 2007

Geachte redacties,

Er zijn allerlei mogelijkheden om in gezamenlijkheid leuke ideeën te ontwikkelen, rondom (Amsterdams) talent. Bijvoorbeeld de 'hipst geklede verkiezing', de winnaar komt met foto in uw medium? Onze redactie zal die dag filmen, fotograferen. Deze content kunnen jullie desgewenst ook doorplaatsen op jullie website. Jullie aanwezigheid bij dit evenement wordt erg op prijs gesteld, graag jullie reactie.

Talentvolle picknick in het Vondelpark.

Hoe neem je een professionele demo op? Waar promoot je die vervolgens? Wat is een platencontract, of een publishing contract? Hoe zit het met portret- en auteursrecht? En bovenal; hoe ontmoet ik de beslissers van de industrie? Allemaal vragen waarop talenten antwoord krijgen op de Talentenbeurs picknick op 2 september a.s..

De Talentenbeurs is een evenement, een beurs, waar jongeren hun talent kunnen 'showen' en of uitproberen. Een professionele jury kijkt en luistert mee, en belangrijker nog; contracteert! Talentenbeurs is gericht op: Zang, Bands, Dans, Acteren, Modellen, DJ's, Presenteren, Visagie, Stand-up Comedy, Fotografie en nog veel meer!!

Tijdens de picknick kan jij jouw talenten laten zien, door een showcase te verzorgen, jouw modellen portfolio mee te nemen, jouw demo cd's achter te laten, visitekaartjes uit te wisselen. Er zijn verschillende kleine podia voor de verschillende soorten talenten. Neem natuurlijk jouw picknickmand en je fans mee! Het optreden met zang gebeurt versterkt, met een door jou meegenomen geluid cd. Voor bands hebben we deze dag helaas alleen de 'drop your demo' en netwerk mogelijkheid.

Talentenscouts en de voltallige redactie van Talentenbeurs zullen aanwezig zijn om voor te lichten, door te sturen, foto's en video's te maken voor op de website www.Talentenbeurs.nl en op die van partners zoals Filmpjes.nl. Zo bereikt misschien wel jouw talent een miljoenen publiek! Daarnaast wordt er een compilatie dvd gemaakt met daarop de beste talenten, die we aan zullen bieden aan alle grote productiehuizen en broadcasters van Nederland. Tonen zij interesse in deze talenten, dan bemiddelen wij belangeloos.

Deelname is gratis, op zondag 2 september in het Vondelpark in Amsterdam van 14.00u tot ongeveer 20.00u. Aanmelden kan via email naar info@talentenbeurs.nl, dan ontvang je 2 weken vooraf de plattegrond en uitleg. (Datum is natuurlijk onder voorbehoud van het weer.) Wil je ingedeeld worden als showcase? Mail dat dan ook met als onderwerp 'showcase'.

////////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie,