AutoRai

Alfa Romeo-dealerschap in Hardenberg voor AutoArenA De Jong

(8/21/2007)
AutoArenA De Jong in Hardenberg is per 1 september ook Alfa Romeo-dealer voor Zuidoost-Drenthe en de kop van Overijssel. Het merk krijgt een eigen plek binnen het gezichtsbepalende pand van AutoArenA De Jong aan de N34.

AutoArenA De Jong kent net als Alfa Romeo een rijke geschiedenis. âMijn opa is dit bedrijf gestart in 1919â, vertelt eigenaar André de Jong. âDe naam die wij door de decennia heen in de regio hebben opgebouwd is dan ook een van de redenen voor de komst van Alfa Romeo. Een goede reputatie is voor ons extra belangrijk, omdat wij zo'n enorm gebied vertegenwoordigen: vanaf 1 september zijn wij ook Alfa Romeo-dealer voor de gemeenten Emmen, Coevorden, Hoogeveen, De Wolden en Hardenberg. Een ander punt waarop wij ons daarom moeten onderscheiden is onze service. Omdat niet alleen de klant, maar ook zijn auto het beste verdient, hebben wij in Alfa Romeo gespecialiseerde mensen aangetrokken voor de verkoop en het onderhoud. Veel klanten komen straks van ver. Wij treden hen niet alleen tegemoet met vervangend vervoer, maar hebben ook een haal- en brengservice in het leven geroepen. Als het nodig is, halen of brengen we de auto na 18.00 uur."

Feestelijke opening
Het Italiaanse merk krijgt een eigen plek in het enorme pand van AutoArenA De Jong aan de N34. âAlfa Romeo is een premium merk dat nog meer dan andere automerken een unieke sfeer ademtâ, gaat eigenaar André de Jong verder. âEmotie speelt een grote rol. Reden waarom wij de inventaris uit Italië hebben laten komen. Die zullen wij dan ook trots laten zien tijdens de feestelijke opening van donderdag 30 augustus tot en met zaterdag 1 september. Dan organiseren we een autoshow met een aantal prachtige klassieke Alfa Romeo's en presenteren we onze demovloot. Tevens zijn er rijdemonstraties op een klein circuit, demonstreren we hoe een auto zonder spuiten uitgedeukt kan worden en is er een autopoetskliniek. Op 1 september kunnen mensen hun auto zelfs laten chiptunen. Klanten rekenen pas af als het rijden met extra vermogen en koppel bevalt. Het hele weekend is gedompeld in Italiaanse sferen met wijnen, delicatessen, koffie, ijs en optredens van een Italiaanse zanger. Ook aan de kinderen is gedacht met een springkussen en andere speeltoestellen. Iedere bezoeker ontvangt een presentje.â

Alfa Romeo-dealer AutoArenA De Jong is gevestigd aan de Kruiwiel 11 in Hardenberg. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar onder nummer (0523) 28 55 55.