Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DeltaRail trekt nieuwe senior consultant aan

Utrecht , 31 augustus 2007

Guus Kruijssen (42) is als senior consultant in dienst getreden bij DeltaRail. Hij heeft als afgestudeerd verkeerskundige ruim 19 jaar ervaring binnen de vervoerswereld met nadruk op openbaar vervoer. Zijn inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van railexploitatie, tram en lightmaterieel, infrastructuur, financiering en marktwerking heeft Guus Kruijssen opgedaan bij zowel vervoerbedrijven als opdrachtgevende overheden. Hij werkte onder meer bij het Gemeente Vervoerbedrijf Amsterdam als vervoersontwikkelaar en bij Provincie Limburg als projectleider planstudie Light Rail Zuid-Limburg. De laatste 5 jaar heeft hij bij de afdeling Verkeer & Infrastructuur van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Den Haag gewerkt, onder andere als Haagse projectleider van de Milieu Effecten Rapportage Trekvliettracé.

De nieuwe uitdaging bij DeltaRail ziet hij vooral in de veelzijdigheid van op spoorgeleid vervoer gerichte diensten. "Inmiddels heb ik al ervaren, dat mijn inhoudelijke kennis en ervaring met diverse vervoersprojecten en de aanwezige kennis bij DeltaRail elkaar versterken", aldus Kruijssen. Bij DeltaRail gaat hij zich richten op de advisering van vervoerders en (de)centrale overheden.

Over DeltaRail
DeltaRail biedt de gehele spoorbranche integraal, onafhankelijk en op feiten gebaseerd maatwerkadvies. Van theorie tot uitvoering, al 75 jaar lang. Hierbij komt DeltaRail met praktische kennis en kunde tegemoet aan zakelijke en operationele issues van haar klanten uit de gehele spoorbranche. DeltaRail biedt dienstverlening gericht op materieel, spoorinfrastructuur, de wisselwerking tussen wiel en rail, exploitatie en spoorgerelateerde wet- en regelgeving. De klantenkring bestaat o.a. uit Europese, nationale en regionale overheden, infrabeheerders, vervoersmaatschappijen, financiers, materieel leveranciers, onderhoudsbedrijven en logistieke dienstverleners. Oorspronkelijk maakte DeltaRail onderdeel uit van het NS concern. Nu is DeltaRail onderdeel van de Engelse DeltaRail Group met meer dan 650 medewerkers en werkzaam in tientallen landen. De Nederlandse vestiging in Utrecht telt 100 medewerkers. Voor meer informatie: www.deltarail.nl.

EINDE PERSBERICHT

---

Meer informatie
Voor het opvragen van beeldmateriaal of meer informatie over dit bericht, kunt u contact opnemen met Julia Thate via +31 (0)30 3005 100 of julia.thate@deltarail.nl.


---- --