Dé voetbalportal van België in zee met MarkThisDate.com


AMSTERDAM, 20070831 -- MarkThisDate.com is een samenwerking gestart met Voetbalkrant.com, de grootste Nederlandstalige voetbalwebsite van België. Voetbalkrant biedt via de API van MarkThisDate ruim 60 voetbalcompetities aan zodat bezoekers van de site deze nu eenvoudig kunnen toevoegen aan elektronische agenda's, zoals Outlook, iCal en Google Calendar.

Van de 2e provincie C in Oost-Vlaanderen en de Belgische Jupiler League tot de Oekraïense Premier League en de Hyundai A-League. Alle mogelijk denkbare competities worden sinds kort in elektronisch formaat aangeboden door www.voetbalkrant.com, waarmee bezoekers van de site de speelschema's eenvoudig kunnen toevoegen aan hun elektronische agenda's. MarkThisDate.com biedt deze competities op haar beurt ook aan via de eigen site www.markthisdate.com.

Feyenoord, FC Utrecht en VVV
Ook in Nederland heeft MarkThisDate.com inmiddels belangrijke samenwerkingen gesloten op het gebied van het elektronisch publiceren van events. Bijvoorbeeld met voetbalclubs die hun eigen schema in elektronisch formaat aan hun fans ter download willen aanbieden. Zo werkt MarkThisDate samen met Feyenoord en FC Utrecht, en besloot onlangs ook nieuwkomer in de eredivisie VVV Venlo om haar speelschema op de site geschikt te maken voor elektronische agenda's en deze aan te bieden via de widget van MarkThisDate.com.

Meerdere samenwerkingen
"De samenwerking met Voetbalkrant staat in die zin niet op zich," zegt Wilfred Stegeman, marketingmanager van MarkThisDate. "Het past binnen onze filosofie om met contentleveranciers samen te werken en gezamenlijke voordelen te creëren. Wij zijn continu op zoek naar partijen die beschikken over content en hun events graag willen ontsluiten voor elektronische agenda's. Eerder deden we hetzelfde met Bank-holidays.com uit Frankrijk, voor het elektronische aanbieden van kalenders met vakantiedagen uit alle landen over de hele wereld. Door onze technologie te kunnen dit soort partijen een enorme toegevoegde waarde bieden aan hun bezoekers. Tegelijkertijd kunnen Voetbalkrant.com, Bank-holidays.com, en de verschillende voetbalclubs, alle contactmomenten die ze genereren, gebruiken voor advertenties of promotie van andere diensten. Voor MarkThisDate.com betekent de samenwerking een verrijking van de eigen site, omdat wij door de downloads via partnersites enorm veel exposure krijgen."





MarkThisDate.com