Ingezonden persbericht


18 juli 2007

Persbericht

Come2Worship festival op De Betteld

In het weekend van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september vindt op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld het aanbiddingsfestival Come2Worship plaats waar artiesten optreden als Marcel Zimmer, Gilbert Thera, Matthijn Buwalda, Insalvation en nog vele anderen. Ook kunnen gasten workshops volgen als songwriting, dans en studies meemaken als 'Gods heerlijkheid in je leven.' Kinderen van 3 t/m 12 jaar kunnen genieten van een eigen kinderprogramma.

Bekend gospelzanger Elisa Krijgsman is de initiatiefnemer van dit nieuwe event. Hij zal tijdens het weekend de worshipconcerten leiden met zijn 8-hoofdige band. 'Aanbidding is een leven leiden waarin liefde naar God centraal staat. Het festival is een plek waar je naar toe kunt gaan om samen met andere christenen uit binnen- en buitenland verder te groeien in de relatie met God en hem te bezingen met oude en nieuwe liederen', aldus Elisa.

Naast de worshipconcerten zijn er verschillende workshops en studies te volgen: songwriting, zang, instrumentale improvisatie, dansen en schilderen. Verder zijn er studies op het terrein van 'uiting in aanbidding' en 'Gods heerlijkheid in je leven'. Zaterdagavond is er een open podium waar iedere deelnemer zijn kunsten mag laten zien. De studies vinden plaats van 14.00 tot 15.00 uur en de workshops zijn van 15.30 tot 17.30 uur.

Het festival Come2Worship vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Er zijn verschillende soorten arrangementen. Een weekendarrangement begint vanaf ¤ 60,30 en een dagarrangement is vanaf ¤ 16,50. Meer er informatie over dit weekend kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen mensen zich ook voor dit weekend opgeven.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht