Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Helmond, 30 augustus 2007

AWB introduceert met ThermoElegance haar nieuwste troef

AWB cv-ketels, toonaangevend leverancier van producten op het gebied van warmte en warm water, breidt haar assortiment cv-ketels uit met de ThermoElegance 3 en 4. Een nieuwe troef van AWB, die zowel installateur als consument veel voordeel biedt.

Vriendelijk in gebruik, vriendelijk voor milieu

Installatiegemak, onderhoudsgemak, degelijkheid en betrouwbaarheid... dat zijn de belangrijkste troeven van de ThermoElegance. Daarbij heeft de ThermoElegance een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Ook voldoet het toestel volledig aan het HTww label en levert de ketel een hoge bijdrage in de Energie Prestatie Norm. Daarmee is de ThermoElegance niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook vriendelijk voor het milieu.

Groot gemak voor installateur en consument

Installateurs zal vooral het grote installatie- en onderhoudsgemak van de ThermoElegance aanspreken. Zo worden zowel bedrijfsstatus als waterdruk direct weergegeven. Dankzij de mogelijkheid om de laatste vijf storingscodes uit te lezen, kan een storing snel en accuraat worden geanalyseerd. De fluisterstille heat engine zorgt er daarnaast voor dat de ThermoElegance nauwelijks geluid maakt. Om het maximale uit de ThermoElegance te halen, adviseert AWB de cv-ketel te combineren met een modulerende kamerthermostaat uit de ExaControl serie. Deze thermostaten zijn specifiek ontworpen voor de ThermoElegance 3 en 4 en zorgen niet alleen voor maximale functionaliteit en behaaglijkheid, maar ook voor een extra laag verbruik.

2 fotobijschriften: AWB ThermoElegance open

AWB ThemoElegance dicht

-einde persbericht-



Ingezonden persbericht