Feestavond vanwege samenwerking Mezz en Dommelsch


Twstd dj night met billy nasty bij mezz

BREDA, 20070830 -- Op zaterdag 8 september organiseren poppodium Mezz en bierbrouwer Dommelsch een feestavond ter gelegenheid van hun samenwerking die eind juni is bekrachtigd. Deze avond zullen de Dommelsch TWSTd DJ's Wouter de Moor, Kabale&Liebe en Billy Nasty hun opwachting maken, aangevuld met de Bredase DJ Side Issue.

Mezz-directeur Frank Zijlmans: "De Dommelsch TWSTd DJ Night is het eerste evenement waaruit blijkt dat Dommelsch meer heeft te bieden dan een prima pils. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze gasten ook inhoudelijk meerwaarde bieden en het komende seizoen zullen er meer Dommelsch Music evenementen volgen, zoals Dommelsch Locals Only en Dommelsch Clash of the Coverbands".

"We vinden het geweldig dat Mezz onze muziekinitiatieven zo enthousiast omarmt", zegt René Bergmans, verantwoordelijk voor Dommelsch Music bij de in Breda gevestigde brouwerijgroep InBev Nederland. "We ondersteunen dat uiteraard graag met een uitstekende line-up op 8 september met een aantal DJ's die voortkomen uit de Dommelsch TWSTd DJ contest, de grootste DJ-competitie in de Benelux. Kabale&Liebe, Wouter de Moor en Billy Nasty zullen namens Dommelsch TWSTd draaien, daarnaast zorgt de Bredase DJ Side Issue voor het lokale accent".

Voor de Dommelsch TWSTd DJ Night op 8 september in Mezz is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, in de voorverkoop verkrijgbaar voor 8 Euro via www.mezz.nl en tijdens de avond zelf voor 9 Euro aan de kassa van Mezz. De zaal is open vanaf 21.30 uur en het programma is als volgt:
21.30u: DJ Side Issue
22.30u: Kabale&Liebe en Wouter de Moor
00.00u: Billy Nasty tot 02.00u

De muziekconcepten waarmee Dommelsch Nederlands muziektalent steunt zijn Dommelsch Dubbel Dutch waarbij bekende Nederlanders verrassingsconcerten op geheime locaties geven, Dommelsch Clash of the Cover Bands (cover muziek), Dommelsch Locals Only (pop/rock) en Dommelsch TWSTd DJ's (dance). Daarnaast is Dommelsch een lange termijn samenwerking met Radio 538 aangegaan: Dommelsch Live38. Alle muziekinitiatieven komen samen op www.dommelschmuziek.nl.

Mezz is het bruisende hart van alle activiteiten binnen de popcultuur in Breda; van popconcerten en dance-nights tot diverse cross-overs. Het opzienbarende gebouw van Mezz is niet alleen een eye-catcher in het centrum van Breda, maar het is volledig ontworpen als poppodium. Mezz beschikt over een zaal die plaats biedt aan 650 popliefhebbers. Een podium voor een kleiner publiek is er in het aangrenzende Mezz Café. Daar kunnen zo'n 150 bezoekers terecht.





Ronald Panis