Proximus


* 27 augustus 2007

Proximus integreert eBay op het Vodafone live!-portaal

Bied op eBay-objecten waar en wanneer u maar wil

Brussel - Vanaf vandaag kunnen eBay-gebruikers, wanneer en waar ze willen, via hun gsm objecten zoeken en een bod plaatsen. Proximus biedt als eerste en enige mobiele operator in België de mobiele toepassing van eBay via de gsm aan. De nieuwe dienst wordt aangeboden op het Vodafone live!-portaal van Proximus.

Proximus, de grootste mobiele operator in België, en eBay.be hebben de handen in elkaar geslagen voor deze nieuwe dienst. Als respectievelijke marktleiders in hun sector streven beide bedrijven ernaar de behoeften van hun klanten zo goed mogelijk te beantwoorden met innovatieve diensten.

Enerzijds gaven eBay-gebruikers aan dat een mobiele dienst een grote meerwaarde zou vormen, aangezien ze op die manier altijd toegang zouden hebben tot de site. En anderzijds zijn de Vodafone live!-klanten van Proximus altijd op zoek naar nuttige diensten op het multimediaportaal. Het partnerschap was aldus een logisch gevolg.

Dankzij deze nieuwe dienst zullen eBay-leden via hun gsm naar hun favoriete site kunnen surfen en online bieden op objecten. De 300 000 à 400 000 maandelijkse bezoekers van het multimediaportaal krijgen er zo een nieuwe onlinedienst bij, bovenop de reeds uitgebreide waaier aan producten, zoals beltonen, nieuws, sport, games, muziek, video's, mobile TV, filmtrailers en informatie.

Koen Tackx, Vice-President Marketing bij Belgacom, is zeer verheugd over het nieuwe partnerschap: "Proximus is altijd op zoek naar diensten die het aanbod op het multimediaportaal verder kunnen aanvullen. Met zijn uitgebreide gebruikersbasis en relevante dienstverlening vertegenwoordigt eBay voor ons een uitgelezen kans om het Vodafone live!-platform te promoten.

Alexis Van de Weyzer, Hoofd Productontwikkeling bij eBay verklaart: "Het eBay-team in België heeft altijd proactief gezocht naar manieren om onze diensten en business te vernieuwen. Met de lancering van deze nieuwe dienst bieden we onze gebruikers een extra manier aan om objecten op onze site te zoeken en online te bieden." Deze nieuwe dienst is vanaf vandaag beschikbaar voor Proximus-klanten die over een gsm beschikken die de toegang tot Vodafone live! ondersteunt. Er worden naast de verbinding* met het portaal geen extra kosten aangerekend voor de eBay-toepassing. Klanten kunnen een gratis sms met de vermelding "Ebay" naar 2130 sturen om een link te ontvangen die hen rechtstreeks naar de eBay-site brengt.


* EUR 0,50/sessie van max. 60 minuten, EUR 2,99 voor 15 sessies/maand of EUR 4,99 voor een onbeperkte maandelijkse toegang

© Copyright 2007 Proximus. Alle rechten voorbehouden.