Nieuwe website Ticketonline

29/08/2007 16:18



TopTicketLine



Ticketonline heeft op 28 augustus de nieuwe website www.ticketonline.nl in gebruik genomen. Op de nieuwe website kunnen consumenten nog eenvoudiger dan voorheen online tickets boeken voor dance events in Nederland en in het buitenland.

Eenvoudig zoeken en vinden van een evenement is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe site. De navigatie is verbeterd. Zo is er een aantal voorgeprogrammeerde categorieën en kan de webbezoeker eenvoudig een evenement vinden door het intypen van een woord. Daarnaast staan de evenementen op de homepage duidelijk afgebeeld.

Voor de website, die voornamelijk is gericht op een jonge doelgroep, is een nieuwe huisstijl ontwikkeld. In de huisstijl zijn de kernwaarden van Ticketonline vertegenwoordigd: duidelijk, makkelijk en van deze tijd. Het figuurtje in het logo springt letterlijk een gat in de lucht: Ticketonline maakt je blij.

De website staat in verbinding met het kaartverkoopsysteem van TopTicketLine. Tickets boeken gebeurt online en realtime met alle moderne voorzieningen, zoals print-at-home tickets, iDeal betalingen en alerts voor Ticketonline Clubleden. De website is ook in het Engels beschikbaar.

Ticketonline is een samenwerkingsverband van ID? en TopTicketLine. Ticketonline richt zich op het verkopen van tickets voor dance events voor zowel ID?, Q-Dance en B2S, als voor externe partijen. TopTicketLine is de verkooporganisatie van Stage Entertainment, de live entertainment organisatie van Joop van den Ende.