Speurders.nl introduceert een nieuwe rubriek: Banen

29/08/2007 14:39



Speurders.nl



PERSBERICHT

Amsterdam, 29 augustus 2007

Speurders.nl introduceert een nieuwe rubriek: Banen
Hiermee biedt Speurders.nl gebruikers de meeste keus van alle vraag-en aanbodsites op dit gebied

Sinds vandaag is de vraag- en aanbodsite Speurders.nl een rubriek rijker. Met de introductie van de rubriek Banen is Speurders.nl meteen de grootste op het gebied van banen van alle vraag- en aanbodsites. Net als bij alle overige rubrieken is het plaatsen van een advertentie in deze rubriek gratis.

"Door het introduceren van een aparte rubriek kunnen de gebruikers op een logische manier de banen doorlopen, aangezien de rubriek completer is, er meer aanbod is en de zoekmogelijkheden zijn uitgebreid. Bijkomend voordeel is dat veel mensen juist nu op zoek gaan naar een andere baan, zo vlak na de vakantie." aldus Leon Kramer, Business Unit Manager van Speurders.nl.

De nieuwe rubriek is mede door de nauwe samenwerking met Vacaturekrant.nl, de grootste leverancier binnen deze rubriek, tot standgekomen. Alle vacatures die op Vacaturekrant.nl geplaatst worden, zullen vanaf nu rechtstreeks doorgeplaatst worden op Speurders.nl.

Net als bij een gewone vacaturesite is het mogelijk om binnen de rubriek banen specifiek te zoeken op een aantal speciaal voor deze rubriek relevante kenmerken. Leon Kramer: "Gezien de mogelijkheden van de zoekfunctionaliteiten van Speurders.nl kunnen wij onze gebruikers de mogelijkheid bieden om hun zoekopdracht te verfijnen. Zij kunnen zelf aangeven in welke branche zij een baan zoeken, hoeveel uur zij willen werken, wat het werk- en denkniveau van de functie moet zijn, of zij een leidinggevende functie zoeken en naar welk dienstverband zij op zoek zijn. Op deze manier kan er heel gericht gezocht worden naar een passende baan."

Over Speurders.nl
Speurders.nl is in augustus 2004 gestart en richt zich op de online koop en verkoop van goederen door particulieren. In december 2005 riep online onderzoeksbureau Multiscope Speurders.nl uit tot de beste Nederlandse site-introductie ooit. Speurders.nl staat momenteel consequent in de Multiscope top 10 van best bezochte sites. In mei 2006 won Speurders.nl de belangrijkste marketingprijs van Nederland: de gouden Effie. Gemiddeld worden er zo'n 1 miljoen advertenties per maand ingebracht. Dit komt neer op ca. 35.000 advertenties per dag. Speurders.nl streeft ernaar toonaangevend in de branche te zijn op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak. Speurders.nl is een onderdeel van Telegraaf Media Groep.

Over Vacaturekrant.nl
Vacaturekrant.nl is de site waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar wordt gebracht. Vanuit Vacaturekrant.nl worden werkgevers en werkzoekenden op zeer actieve wijze benaderd en geadviseerd. Naast de site spelen de doorplaatsingsmogelijkheden naar de print-titels (o.a. De Telegraaf en Sp!ts) van de verschillende partners van Vacaturekrant.nl een belangrijke rol. Vacaturekrant.nl is een onderdeel van Telegraaf Media Groep.





http://www.speurders.nl