Gemeente Heusden


Gemeentelijke bijdrage aan inrichting schutsterrein van SVV Juliana

De gemeente Heusden zal een financiële bijdrage leveren aan de inrichting van het nieuwe schutsterrein van SVV Juliana aan de Meerdijk in Nieuwkuijk. SVV Juliana verhuist naar het St. Joristerrein aan de Meerdijk, omdat voor de voormalige locatie aan de Voordijk geen milieuvergunning kan worden verleend vanwege geluidshinder voor de omliggende woningen.

De gemeente wil de samenwerking tussen SVV Juliana en het gilde St. Joris, dat reeds op het St. Joristerrein gehuisvest is, bevorderen. Door de verenigingen samen te brengen op het terrein aan de Meerdijk kan worden voldaan aan de ruimtebehoefte van SVV Juliana en ontstaat er de mogelijkheid om het clubgebouw te vergroten zoals het gilde St. Joris wenst.

De gemeente zal, als aanvulling op de subsidie van EUR 10.100,00 die enkele jaren geleden is toegezegd, een eenmalige bijdrage leveren aan de inrichting van EUR 13.065,00. Naast de financiële bijdrage ondersteunt de gemeente Heusden in de inrichting van het terrein door de herplant van de bomen op het terrein in eigen beheer uit te voeren. Geplaatst op: 29 augustus 2007