Digitale Gemeente Houten

LSI schenkt 2.500,- aan Station op Wielen

woensdag 29 augustus 2007 - Bron: Stichting Station op Wielen

De verplaatsing van het oude station, trok ook nieuwe sponsors aan. Dirk de Boer, directeur bij LSI project investment nv, overhandigde in alle hectiek van afgelopen vrijdag een cheque van 2.500,- aan Jan Koudijs, voorzitter van Stichting Station op Wielen.

LSI project investment nv is actief in zowel de kantorenmarkt als de woningenmarkt en richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van grootschalige projecten. Jaarlijks ontwikkelt LSI circa 50.000 m² kantoor. De woningportefeuille van LSI bedraagt circa 2.500 woningen.

LSI is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het hoofdkantoor Getronics PinkRoccade in Houten. Dirk de Boer: Naast de ontwikkeling van onder andere nieuwbouw in Houten hecht LSI veel waarde aan haar maatschappelijke bijdrage zoals bijvoorbeeld het behoud van een cultureel erfgoed. Het station terugbrengen in de oude staat is een uitdaging van jewelste. Wij zorgen graag voor een steuntje in de rug.

Achtergrondinformatie - Stichting Station op Wielen maakt zich hard voor het behoud, het beheer en de exploitatie van het oude stationsgebouw. Op vrijdag 24 augustus 2007 is het station 150 meter verplaatst om op de nieuwe locatie een tweede leven te beginnen. De kosten voor restauratie en inrichting zijn hoog en vragen om extra middelen. De stichting werft fondsen en sponsors om zo de benodigde middelen te vergaren. Grote en kleine bijdragen zijn welkom op rekeningnummer 1207.80.690 t.n.v. Stichting Station op Wielen te Houten.