Ingezonden persbericht


Persinformatie
Renswoude, 28 augustus 2007

KRUIDVAT INTRODUCEERT ANTI-LUISPRODUCTEN OP BASIS
VAN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Nog even en de zomer zit er op en het nieuwe schooljaar is alweer in aantocht. Helaas is dat ook het moment dat hoofdluis op veel scholen wel eens de kop opsteekt. Het begin van het nieuwe schooljaar is voor veel ouders dan ook aanleiding alert te zijn op dit probleem. Kruidvat introduceert daarom aan het begin van het schooljaar twee nieuwe producten - op natuurlijke basis - om de strijd met hoofdluis effectief te kunnen aanbinden.

Kruidvat lanceert begin september twee nieuwe anti-luisproducten: een preventieve spray en een shampoo waarmee hoofdluis en eitjes uit het haar worden verwijderd. Bijzonder is dat beide producten uitsluitend bestaan uit natuurlijke ingrediënten en geen chemische bestanddelen bevatten. Zo bevat zowel de spray als de shampoo QN50, het werkzame ingrediënt in sandelhoutolie. Hiervan is bekend dat het de rijping van luizeneitjes afremt en dat het een verlammend effect heeft op luizen. Hardnekkige luizen ruimen definitief het veld als zij vervolgens met de bijbehorende netenkam van de hoofdhuid worden verwijderd.

Beide producten zijn vanaf begin september verkrijgbaar in alle Kruidvat-winkels. Anti-luizenspray: 125 ml, E 5,99 en anti-luizenshampoo 125ml, E 5,99.

Noot aan de redactie


Ingezonden persbericht