Luba.nl op weg naar grootste vacaturesite


Luba laat droombaan in vervulling gaan

LEIDEN, 20070828 -- De vernieuwde vacaturesite van Luba kent een droomstart. Luba.nl is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste vacaturesites van Nederland. Inmiddels is het aantal bezoekers opgelopen tot meer dan 700.000 bezoekers per jaar. Op www.Luba.nl vindt men een breed aanbod van banen op elk denkbaar terrein, fulltime of parttime, met een vast of tijdelijk dienstverband.

Win je droombaan
Luba viert de groei van haar vacaturesite met een leuke actie: Win een dag jouw droombaan. Deelnemers kunnen op www.winjedroombaan.nl aangeven welk beroep zij dolgraag voor een dag zouden willen uitoefenen. Topmodel, Formule 1 coureur, tv-presentatrice, couturier, lakei, F-16 vlieger, dopinglaborant, tijgertemmer: alles is mogelijk. Hoe origineler, hoe beter. Luba kiest uit alle inzendingen de allerleukste droombaan en laat die in vervulling gaan. De actie loopt van 28 augustus tot en met 21 oktober 2007.

Luba Personele Diensten
Luba opereert landelijk, zowel online als vanuit zo'n 50 vestigingen in het hele land. Hoewel zij al sinds 1996 aanwezig is op internet, zijn de online activiteiten in 2007 wezenlijk deel gaan uitmaken van de succesformule van Luba.

Sinds de jaren '90 is Luba zich naast de bemiddeling van uitzendkrachten steeds meer gaan richten op het bemiddelen in vaste banen en detachering. Sinds 2002 staat de Luba Groep onder leiding van Mariëtte Barnhoorn, die daarvoor in 2004 werd uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar.
De Luba Groep telt circa 320 medewerkers en vele duizenden flexibele arbeidskrachten.

Werkplezier bij Luba
Deze flexibele arbeidskrachten werken met veel plezier in de banen die Luba aanbiedt. Banen die interessant zijn en veel uitdaging bieden. Luba gaat verder dan anderen bij het vinden van een passende baan. Door middel van gesprekken en veelal ook testen wordt gekeken wat de sterke punten zijn van de sollicitanten. Ook geeft Luba leerzame sollicitatietips. Daarnaast kan men via Luba interessante trainingen, cursussen en opleidingen volgen op allerlei vakgebieden.

Informatie
Kijk voor meer informatie over Luba en haar vernieuwde (vacature)site op www.luba.nl.