Ingezonden persbericht


100 Mb mobiel internetten én eindeloos tv-kijken met Orange World Extra

Orange World Extra is ongestoord mobiel internetten

Den Haag, 27 augustus 2007 -- Orange introduceert speciaal voor 'heavy internet users' Orange World Extra. Voor ¤ 15,- per maand inclusief 100 Mb aan dataverkeer wordt mobiel internetten wel heel toegankelijk en voordelig. Bovendien kunnen Orange World Extra klanten eindeloos tv kijken bij alle grote Nederlandse televisiezenders. Wanneer het tegoed toch dreigt op te raken, ontvangt de klant een waarschuwings-sms en zoals van Orange te verwachten is, wordt met Orange World Extra alles uit één bundel betaald.

Als abonnee kun je met Orange World Extra eenvoudig en veelvuldig gebruik maken van producten en diensten die een hoge datasnelheid vergen zoals e-mailen met Hotmail en Gmail en videoclips bekijken op YouTube. Browsen op de Orange World-portal is gratis en wordt niet in mindering gebracht op de bundel. Mocht toch de 100 Mb opraken, dan zijn de kosten van het mobiele dataverkeer bij Orange verlaagd naar ¤ 2,- per Mb.

Orange World Extra-abonnees in het bezit van een UMTS-abonnement maken gratis gebruik van Orange World tv en ontvangen het programma-aanbod van alle grote omroepen waaronder de publieke omroepen, RTL4 en SBS6. Net als Orange World Classic (25Mb), is Orange World Extra een voordeelbundel waaruit alles betaald wordt en eenvoudig aan of uitgezet kan worden via de optie Mijn Account op www.orange.nl.

Om mobiel internetten uit te proberen biedt Orange World Entree uitkomst. Eén dag toegang tot Orange World is een mooie manier om mobiel internetten uit te proberen.

Een Orange UMTS abonnement kan worden besteld via het gratis telefoonnummer 0800 92 62 366, www.orange.nl/geentwijfel of in een van de 64 Orange shops. Kijk voor meer informatie op www.orange.nl.

af74cf.gif

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Orange Nederland N.V.

Tel: +31 6 18010101

E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L

Daniëlle Tamis

Tel: +31 70 354 90 00

E-mail: orange@hvdm.nl