TROS

Hilversum, 23-08-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 25 augustus
Radio 2 - 16.00 uur

TRIBUTE TO THE CATS BAND EN JANNES
TE GAST BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Ook in de zomervakantie is TROS MUZIEKCAFÉ elke zaterdag te horen op Radio 2 en ontvangt presentator Daniël Dekker muzikale gasten uit binnen- en buitenland.

Ze komen uit Volendam, Tribute to the cats band. In 2003 opgericht ter ere van The Cats, de roemruchte Volendammer succesformatie, die hit na hit scoorde en bijna altijd in de Top 10 van de Nederlandse Top 40 te vinden was. Hun nieuwe cd is nu uit en zaterdag brengen ze een bezoekje aan TROS MUZIEKCAFÉ.

Jannes is tot 2009 helemaal volgeboekt met optredens! Zijn carrière begon in 1999 in Drenthe en inmiddels is hij een nationale topper. Zijn laatste single bereikte de Top 10 in de Mega Top 50. In TROS MUZIEKCAFÉ zingt hij deze natuurlijk.

Saxofoniste Tineke Postma studeerde in 2003 cum laude af aan het conservatorium van Amsterdam om daarna een beurs te krijgen voor de vermaarde Manhattan School Of Music in New York. Ze mengt graag pop/soul invloeden met traditionele jazz. Eind september gaat ze naar Japan voor een tour, maar zaterdag maakt ze eerst de trek naar Amsterdam.

Yellow Pearl heeft na het Nationale Songfestival in 2004 niet stilgezeten. Net is bekend geworden dat zij de titelsong mogen schrijven voor een Amerikaanse speelfilm. Hun nieuwe single heet 'Fire in your eyes'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl