Gemeente Deurne

23-08-2007

Van 25 tot en met 29 augustus
Kermis in Liessel

Van zaterdag 25 augustus tot en met woensdag 29 augustus wordt de jaarlijkse kermis in Liessel gehouden. De kermisattracties worden opgesteld in het centrum van Liessel. Op zaterdag sluiten de attracties uiterlijk om 1.30 uur en de overige dagen uiterlijk om 01.00 uur.

Attracties
Op de kermis in Liessel komen de autoscooter, een gebakwagen, een nougatwagen, de fotoschietsalon, een lijntrek/vuilnisbakkenspel, de grijpkranen, de draaimolen, een suikerspin/popcorn, de kings-crown, de rupsbaan, het lunapark en een viswagen. Ook in 2007 zijn de prijzen van de attracties aan maxima gebonden om de kermis voor het publiek betaalbaar te houden. De grootvermaak zaken mogen maximaal EUR 1,50 berekenen en de kindervermaak zaken maximaal EUR 1,00.

Verkeersmaatregel
In verband met de kermis wordt de Hoofdstraat in Liessel afgesloten voor alle verkeer.
Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Om sluipverkeer door de Buntse Akker tegen te gaan wordt deze wijk aan de zijde van de Eikenlaan afgesloten. Ook wordt in dit verband de Buntseweg voor vrachtverkeer en de Lisseweg voor doorgaand verkeer afgesloten. Verder komen er nabij het kermisterrein aan de Hoofdstraat en de Zandstraat taxistandplaatsen