Ingezonden persbericht


Unieke Jump demo voor War Child in Plaswijckpark

Aankomende zaterdag 25 augustus om 12.00 uur openen Nederlands kampioen jumpen Remco Sanders, de jumpers van Scooter en jumpers uit de videoclip DJ Porny in Plaswijckpark Rotterdam Wallie's WereldWeek: een weeklang activiteiten rondom War Child. Zorg dat je erbij bent!!

Van 25 augustus t/m 2 september staat Familiepark Plaswijckpark in het teken van War Child, een goed doel van harte ondersteund door evenementenbureau Music 2 Move. Een unieke 'geluidloze' kinderdisco is het resultaat. Met deze wereldprimeur knalt Wallie's WereldWeek het blikveld van de jeugd binnen. De jumpers van Scooter en de jumpers uit de videoclip van DJ Porny geven de vetste workshops. Als vervolgens Nederlands Kampioen Jumpen Remco Sanders zélf een optreden geeft, kan het geluk van de aanwezige kinderen vast niet meer op!

Nederlands Kampioen Jumpen Remco Sanders, de Jumpers van Scooter en de Jumpers uit de videoclip van DJ Porny zijn legendarisch onder de jeugd van vandaag. Jumpstyle, de nieuwste rage in Nederland, wordt door praktisch elk kind en tiener fanatiek beoefend. De nieuwste clip van Scooter denderde eerder deze week de Duitse top 10 binnen. De groep is al bijna 15 jaar toonaangevend met miljoenen verkochte cd's. De jumpers van Scooter behoren tot de beste jumpers van dit moment! Aankomende zaterdag vertonen zij vanaf 12.00 uur hun kunsten in Plaswijckpark.

De unieke, gratis workshop en optreden van Jumper Remco Sanders is bij te wonen door alle bezoekers. Zorg dat je vroeg bent... vol is vol!! Als je er toch bent, kom je dan ook voetballen in de PannaKooi of in de Child Friendly Space van War Child? Met jouw deelname steun je niet alleen War Child, maar maak je ook nog kans op geweldige prijzen, zoals kaarten voor het Friends for War Child Concert op 3 oktober in Ahoy of een wedstrijd van Sparta Rotterdam!

Familiepark Plaswijckpark is dagelijks geopend van 9 tot 5. Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 - 418 18 36.

Wilt u aanwezig zijn? U bent natuurlijk van harte welkom! Zie bijgevoegd persbericht voor contactgegevens.



Ingezonden persbericht