Nieuw betaalplatform masterpay voor online entertainment


VOORBURG, 20070823 -- Voorburg- MasterPay introduceert vandaag haar betaalplatform. De Payment Service Provider heeft in haar aanbod de traditionele betaalmethoden als credit cards, bank, giro en de betaalmethoden die in diverse landen standaard worden gebruikt. Daarnaast worden ondermeer iDEAL, premium SMS en Paypal aangeboden. MasterPay richt zich met name op de entertainment industrie.

Betalen op internet of via de mobiele telefoon voor diensten als online gambling, games, mobiele ringtones en erotiek is via MasterPay mogelijk. Andere `Payment Service Providers (PSP's)' laten deze markten links liggen.

Dat MasterPay de entertainment industrie wel bedient is verklaarbaar doordat het transactiesysteem van MasterPay onafhankelijk functioneert van banken, mobiele telefoonoperators of internetproviders.

Voor veel bedrijven die online entertainment aanbieden is het moeilijk om met een simpele oplossing in een keer vele betaalmethoden te ontsluiten. MasterPay biedt in tegenstelling tot andere PSP's wel deze mogelijkheid. "Wij zijn niet preuts als het gaat om gambling of erotiek, dat hoort bij het dagelijks leven. Echter ondernemingen die zich bezig houden met bijvoorbeeld kinderporno hoeven bij ons niet aan te kloppen. Alles wat met leed te maken heeft verafschuwen wij", aldus Marco de la Rie, persvoorlichter van Payment Company B.V., het bedrijf achter MasterPay.

Het bedrijf heeft de Hackersafe certificering verworven. Deze waarborgt dat MasterPay aanbieder is van een veilig en betrouwbaar online betaalplatform. Dagelijks wordt automatisch gecontroleerd op de mogelijke aanwezigheid van beveiligingslekken.

De vraag naar efficiënte en betrouwbare betaalsystemen voor grote en kleine betalingen (`micro-payments') groeit vanuit zowel de zakelijke als de particuliere markt. MasterPay anticipeert op deze behoefte, door haar gedifferentieerde aanbod van veilige betaalmogelijkheden.





MasterPay