ID&T


Timetable Mystery Land bekendgemaakt

Over ruim vijf weken is het dan eindelijk zover: de veertiende editie van Mystery Land, zaterdag 25 augustus in de Haarlemmermeer.

Mystery Land, de afsluiter van het Nederlandse festivalseizoen, presenteert ook dit jaar op het Floriadeterrein weer een programma met meer dan 120 internationale top-dj's in 16 area's, waarin alle dancestijlen zijn vertegenwoordigd - van electro, house en urban tot minimal, techno, trance en hardstyle. Het is een van de zeldzame momenten in het jaar dat alle subculturen van de housenation samenkomen om met elkaar te feesten.
Ook voor de 2007-editie heeft organisator ID&T een aantal andere organisaties uitgenodigd, die ieder een eigen area hosten, waaronder Armada, Q-dance, Sneakerz, Roger Sanchez' Release Yourself, Ex Porn Star, Dirty Dutch, Shit is bangin' en All is one.

De timetable van alle area's van Mystery Land kun je hier downloaden.

Ook rolde deze week de eerste editie van de speciale 48 paginas tellende Mystery Land Courant van de persen. Deze festivalkrant verschijnt in een oplage van 150-duizend exemplaren en bevat naast een timetable en kaart van het terrein met de verschillende areas veel nieuws, interviews met de artiesten, achtergrondverhalen en andere berichten over het festival.
Vanaf deze week is de Mystery Land Courant gratis verkrijgbaar in het hele land, onder andere bij de betere platenzaken en kledingwinkels en alle filialen van de Free Record Shop.

Geplaatst op: 20-07-2007