Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave vrijdag 24 augustus

* MAN ZWAAR GEWOND NA ONGEVAL
ROTTERDAM - Een 52-jarige vrachtwagenchauffeur uit Tienray is donderdagochtend zwaar gewond geraakt na een ongeval op de Coloradoweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de railing van de trailer een silo bij het naar binnen rijden. Het slachtoffer klom op het dak en wilde de beschadigde railing weer enigszins repareren. Tijdens deze reparatie viel de man van het dak van de trailer op de grond. Hij liep zwaar hoofdletsel op. De Arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in.


* POLITIE ARRESTEERT MINDERJARIGEN NA INBRAAK IN AUTO

ROTTERDAM - Politiemensen van het district Feijenoord-Ridderster hebben donderdagmiddag vier minderjarige Rotterdammers aangehouden na een inbraak in een auto op het Twickelerf. Een getuige meldde de inbraak rond half één waarop politiepersoneel direct ter plaatse ging. De jongens, van 13, 14, 15 en 15 jaar oud, werden gearresteerd. Zij waren in het bezit van de zojuist buitgemaakte autoradio en bluetoothset. Het viertal is voor nader verhoor en onderzoek overgebracht naar het politiebureau.


* POLITIE ARRESTEERT MAN NA BEDREIGING
ROTTERDAM - Een 30-jarige Rotterdammer is donderdagmiddag gearresteerd na een bedreiging op het Herman Dullaertplein. Een medewerker van Stadstoezicht schreef rond het middaguur een bekeuring uit en werd benaderd door de eigenaar van de auto. De Rotterdammer begon te schelden en bedreigde de medewerker van Stadstoezicht.
Politiepersoneel stelde een onderzoek in en hield, dankzij het opgegeven signalement, de verdachte op de Bergweg aan.