Digitale Gemeente Houten

Het Erf afgesloten voor inkomend verkeer

maandag 20 augustus 2007 - Bron: Gemeente Houten

In verband met de festiviteiten rondom het verplaatsen van het oude station, wordt de wijk het Erf op 24 augustus tussen 07.00 en 19.00 uur afgesloten voor verkeer. Bezoekers dienen gebruik te maken van parkeerterreinen elders. Alleen bewoners en bestemmingsverkeer krijgen
- op vertoon van een ontheffing - toegang tot de wijk.

De wijk Het Erf wordt zowel vanaf de Rondweg als vanaf het Oude Dorp afgesloten. Bezoekers van het evenement kunnen hun auto parkeren op twee speciaal voor deze dag ingerichte parkeerterreinen. Parkeerterrein De Bouw ligt aan de overzijde van de Rondweg en is te bereiken vanaf afslag De Bouw. Dit terrein ligt op loopafstand van het evenemententerrein.
Parkeerterrein De Kruisboog is te bereiken via de afslagen sportpark De Kruisboog. Hiervandaan rijden er pendelbussen van en naar het evenement aan het Stationserf. Beide parkeerterreinen worden aangegeven met bordjes "P - Station op Wielen".

Ruim voldoende fietsparkeergelegenheid
Voor alle bezoekers geldt: kom zoveel mogelijk te voet of op de fiets. In de groenstrook aan het Stationserf worden extra fietsklemmen geplaatst. U kunt uw fiets daar goed en overzichtelijk parkeren.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).