Lancering nieuwe Medstick Plus


NIJMEGEN, 20070823 -- Cinsol, het bedrijf dat het eerste draagbare elektronische patiëntendossier heeft uitgevonden introduceert nu de Medstick Plus. De Medstick Plus bestaat uit een andere USB-kaart en uitgebreidere software.

Medstick Basis De Medstick is een draagbaar elektronisch patiëntendossier in de vorm van een USB-creditcard. Met de Medstick kan iedereen zijn of haar eigen medische dossier dus in de portemonnee bij zich dragen. Dat is belangrijk want een paramedicus kijkt standaard in de portemonnee als iemand buiten bewustzijn is.

De Medstick bestaat uit een groot medisch dossier en een gezondheidsdossier. Hierin staat een compleet medisch overzicht van de drager, inclusief het huisartsdossier. De gegevens zijn afgeschermd met een wachtwoord behalve de noodgegevens, als iemand bewusteloos op straat ligt zijn de belangrijkste gegevens dus nog steeds leesbaar.

De Medstick is zeer uitgebreid en heeft meer dan 30 pagina's met gegevens, dat is te veel om in dit bericht allemaal te behandelen. Kijk voor meer informatie op www.medstick.nl


Medstick Plus
De Medstick plus heeft alle functionaliteit die de Medstick ook heeft. De belangrijkste verbeteringen zijn een grotere opslagcapaciteit van 512 Mb, een dunnere kaart die minder plaats in de portemonnee inneemt en de software is uitgebreid met een lifestyle-gedeelte waar de Medstickeigenaar gegevens in kwijt kan over de sport, het werk en een algemene periodieke / preventieve medische keuring.

De originele Medstick gaat nu de Medstick-Basis heten.


Prijs
De prijs van de Medstick Plus is ¤ 34,50
De prijs van de Medstick Basis is ¤ 24,50 voor leden van vakbond De Unie en ¤ 29,50 voor niet leden.


Als u nog op- of aanmerkingen hebt, vragen, klachten of suggesties, neemt u alstublieft contact met ons op zodat wij samen met u de Medstick steeds beter kunnen maken.