KLM staat open voor golfers van 23 t/m 26 augustus in Zandvoort


KLM Open van 23 t/m 26 augustus in Zandvoort

ZALTBOMMEL, 20070821 -- Van 23 t/m 26 augustus 2007 golfen 150 van de beste spelers van Europa tijdens het KLM Open op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. Aanwezigen kunnen niet alleen genieten van wereldklasse golf, ze kunnen ook zelf een balletje slaan. Bijvoorbeeld op twee ProTee golfsimulators. Voor kinderen is er een te vinden in ABN AMRO Kids City. Volwassenen kunnen terecht bij de stand van de Flying Blue Golf Club, een nieuw online initiatief van Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van Air France en KLM, gericht op reizende golfers.

Golfers belangrijke doelgroep voor KLM
Golfers zijn over het algemeen mensen die zakelijk en privé veel reizen. KLM profileert zich dan ook al jaren onder deze doelgroep met het KLM Open. Daar is in augustus 2006 de Flying Blue Golf Club bij gekomen. Een online community waar golfers vanuit de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten, informatie kunnen uitwisselen en kunnen profiteren van aantrekkelijke voordelen. Om de club meer bekendheid te geven, is tijdens het KLM Open in samenwerking met partner Zone International, het eerste internationale golfmerk van Nederlandse herkomst, een stand ingericht met een ProTee golfsimulator. José Visser van Flying Blue: "De FB Golf Club is een logische stap, omdat uit onderzoek blijkt dat een heel groot deel van de Flying Blue-leden over de hele wereld fervent golfer is."

Golfsimulators voor levensechte ervaring
Dennis van Drie, directeur van ProTee United: "Uiteraard zijn we trots dat we tijdens de KLM Open zowel ABN AMRO als de nieuwe Flying Blue Golf Club van een golfsimulator mogen voorzien. Onze golfsimulators garanderen een levensechte ervaring. Op de simulators kan met het golfmateriaal van ZONE een gedigitaliseerde versie van hole 17 en 18 van de Kennemer G&CC gespeeld worden. We zijn er dan ook van overtuigd dat beide simulators veel bekijks zullen hebben tijdens het KLM Open." Wie meer wil weten, kan kijken op www.klmopen.nl of op www.fbgolfclub.com. Foto's van de gedigitaliseerde Kennemer G&CC (hole 17 & 18) zijn te zien op www.protee-united.com/content/view/108/63/ .

Over ProTee United
Het Nederlandse ProTee United ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geavanceerde golfsimulatie producten voor consumenten en ondernemingen wereldwijd. Het bedrijf biedt onder andere de ProTee Golf Simulator. Daarmee kunnen gebruikers op iedere gewenste locatie golfen op een virtuele driving range of een realistische 18-holes golfbaan, uitgerust met onder andere bunkers, bomen en waterhindernissen.