Politie Gelderland-Zuid

Passantenonderzoek met flyers

Beuningen, 22-08-2007 o Het rechercheonderzoek naar een gewapende overval zaterdag 11 augustus, om ongeveer 09.15 uur, op het filiaal van Blokker aan het Julianaplein is nog steeds in volle gang. Afgelopen zaterdag hield de politie in dit verband een passantenonderzoek in het centrum van Beuningen.

Tussen 08.45 uur en 09.30 uur zijn in totaal 150 flyers uitgedeeld in de directe omgeving van het Julianaplein, voornamelijk aan winkeliers en winkelend publiek. Ook is de vermoedelijke vluchtroute van de dader, die er na de overval op een fiets vandoor ging via de Bernhardstraat in de richting van het Thorbeckeplein en de Wilhelminalaan, uitgeflyerd.

Het rechercheteam dat aan de zaak werkt, is momenteel bezig om binnengekomen informatie verder te onderzoeken. Ook is het team nog op zoek naar mensen die de dader op zijn vluchtroute hebben gezien of denken de dader te herkennen op basis van de compositietekening in samenhang met het signalement. Kijkt u voor meer informatie in bijgaande flyer. (08)

Wie herkent deze man?