Marktleider directiechauffeurs-op-afroep borgt positie met overname

22/08/2007 12:45



Brussaard Chauffeursdienst



Brussaard Chauffeursdiensten, landelijk leverancier van directiechauffeurs op afroep neemt per 1 september 2007 de activiteiten van UwChauffeur uit Groningen over. Op deze wijze vergroot Brussaard haar marktaandeel in de drie noordelijke provincies. Door deze overname wordt het personeelsbestand van directiechauffeurs vergroot van 420 naar 450 chauffeurs. Brussaard levert directiechauffeurs aan de top van de zakelijke markt. Deze chauffeurs rijden in de auto van de opdrachtgever zelf. Een slimme zet, waardoor de kosten laag blijven.

Steeds meer bedrijven vestigen zich in de noordelijke provincies, maar de medewerkers verhuizen niet altijd mee. Andersom gebeurt hetzelfde: werken in de Randstad, maar wonen op het platteland. Door het gebruik van een chauffeur wordt de reistijd omgezet in effectieve werktijd. "Als je het uurloon van een chauffeur afzet tegen dat van een directeur of advocaat, dan is de keuze voor een directiechauffeur bijna vanzelfsprekend," aldus Paul Brussaard, directeur en eigenaar van Brussaard Chauffeursdiensten.

De aankoop van Uwchauffeur is niet de eerste overname die door Brussaard wordt gedaan. "We hebben in zeventien jaar tijd dertien leveranciers van chauffeursdiensten overgenomen. Naast nieuwe opdrachtgevers levert het ons ook een aanvulling op ons chauffeursbestand op. Daardoor kunnen we onze opdrachtgevers altijd een chauffeur garanderen, overal in Nederland."

EINDE BERICHT





http://www.chauffeur.nl