Gemeente Geldrop-Mierlo


ONSBRABANTNET PLAATST WIJKCENTRALES

OnsBrabantNet gaat zoals u al heeft kunnen lezen de komende maanden een glasvezelnetwerk aanleggen in Geldrop-Mierlo. Hiervoor plaatsen zij als eerste stap een aantal wijkcentrales. Hiervoor zijn inmiddels de vergunningen verleend. De direct omwonenden van de nieuwe wijkcentrales hebben hierover inmiddels een brief ontvangen.

De gebouwtjes zijn ongeveer 5x3x2,70 meter groot (lxbxh). De centrales worden afgewerkt met steenstrips die passen bij de omliggende bebouwing. De centales veroorzaken geen geluid. Er komt ook geen electro-magnetische straling of verbrandingsgas vrij. Bovendien hoeft er vrijwel nooit iemand in de centrale te zijn, zodat er geen overlast voor de directe omgeving is. De locaties zijn zo gekozen dat het straatbeeld zo min mogelijk wordt verstoord.

LOCATIES WIJKCENTRALES

OnsBrabantNet plaatst de wijkcentrales op de volgende locaties.

Mierlo:
o Op het terreintje bij de garageboxen naast Lijndje 32 en 34; o Aan de noordzjide van de sporthal aan de Heer van Scherpenzeelweg; o Op het grasveldje aan de Heer van Rodestraat, tussen huisnummers 151 en 153;

Geldrop:
o Langs de Nuenenseweg op het grasveld naast Kverneland; o Op het grasveld achter de Emmalaan; o Aan de oostkant van de garageboxen op het kruispunt Baljuwstraat/Hertogenlaan/Tournooiveld; o Op de begraafplaats 's Zand aan de Aragorn; o In de Slachthuisstraat naast het parkeerterrein bij 't Kruispunt; o Langs het achterpad tussen Sluisstraat en Goorstraat; o Nabij het kruispunt Grote Bos/Sluisstraat;

PLAATSING

In de week van 20 tot en met 31 augustus verwijderen we de begroeiing. Als u hierover meer wilt weten, belt u met de gemeente: (040) 289 39 00. Op 3 september begint OnsBrabantNet met het plaatsen van de wijkcentrales. Het plaatsen en afwerken duurt naar verwachting enkele weken.

MEER INFORMATIE

Voor vragen over de planning en de uitvoering van het project, kunt u terecht bij OnsBrabantNet: o (040) 787 60 00
o emailadres: info@onsbrabantnet.nl o Informatiecentrum aan de Beneden Beekloop 28 in Geldrop, tijdens