Ingezonden persbericht


BIOLOGISCHE KROKETTEN IN DE SNACKBAR

Vanaf deze zomer brengt het Veluwse bedrijf Ko-Kalf de Weiderijck kroket op de markt. Deze bio-kroket mag zich gerust de beste rundvleeskroket van Nederland noemen. Het gebruikte vlees komt namelijk van een beroemd Frans koeienras. Op de landerijen rondom Elburg kunnen deze dieren lekker grazen in een rustieke omgeving.

Samen met krokettenspecialist Piet Laan (vader van o.a. de Van Dobben kroket) en topkok Cas Spijkers is een kwalitatief zeer hoogstaande kroket op de markt gebracht. Dankzij Veehouder Ko van Twillert kan de Horeca nu een duidelijke keuze maken voor kwaliteit en duurzaamheid. "Slow Food" en "Fast Food" gaan hier prima samen.

De bio-kroket is een ideaal product voor bedrijfscatering, snackbars met ambitie en voor de horeca in het algemeen. De kroketten zijn verkrijgbaar via Excellent Food en Snacks BV op www.excellentfood.nl. Direct bestellen bij de boer kan ook: www.ko-kalf.nl