Ingezonden persbericht
BIOLOGISCHE KROKETTEN IN DE SNACKBAR
Vanaf deze zomer brengt het Veluwse bedrijf Ko-Kalf de Weiderijck
kroket op de markt. Deze bio-kroket mag zich gerust de beste
rundvleeskroket van Nederland noemen. Het gebruikte vlees komt
namelijk van een beroemd Frans koeienras. Op de landerijen rondom
Elburg kunnen deze dieren lekker grazen in een rustieke omgeving.
Samen met krokettenspecialist Piet Laan (vader van o.a. de Van Dobben
kroket) en topkok Cas Spijkers is een kwalitatief zeer hoogstaande
kroket op de markt gebracht. Dankzij Veehouder Ko van Twillert kan de
Horeca nu een duidelijke keuze maken voor kwaliteit en duurzaamheid.
"Slow Food" en "Fast Food" gaan hier prima samen.
De bio-kroket is een ideaal product voor bedrijfscatering, snackbars
met ambitie en voor de horeca in het algemeen. De kroketten zijn
verkrijgbaar via Excellent Food en Snacks BV op www.excellentfood.nl.
Direct bestellen bij de boer kan ook: www.ko-kalf.nl