Gemeente Gilze en Rijen

Internetsite Gilze en Rijen weer gestegen op ranglijst advies Overheid.nl

De internetsite van de gemeente Gilze en Rijen is weer 68 posities gestegen op de ranglijst van advies Overheid.nl en komt daarmee uit op plaats 126. Een maand geleden steeg de site nog van plaats 412 naar de 194e plaats. Maandelijks vindt er een continue monitoring plaats voor alle gemeenten, provincies, waterschappen en ministeries. Websites worden beoordeeld op de onderdelen gebruiksvriendelijkheid, transparantie, (gepersonaliseerde) dienstverlening en toegankelijkheid. Per onderdeel zijn er punten te behalen, mits er wordt voldaan aan de webrichtlijnen die hieraan gesteld zijn.

Dit is natuurlijk nog steeds niet het eindstation. De komende maanden zullen verschillende onderdelen aangepakt worden, zodat de site nog gebruiksvriendelijker, transparanter en toegankelijker wordt. Op het onderdeel dienstverlening wordt hard gewerkt om de producten- en dienstencatalogus verder te vullen.

De ranglijst met het overzicht van alle gemeenten van Nederland is te bekijken op http://advies.overheid.nl/continu/gemeente/