Bluecircle tv productie


Ben Jij Slimmer dan een Kind van 10? 2007-07-31 17:09:03 Blue Circle produceert voor Net 5 de kennisquiz Ben Jij Slimmer dan een Kind van 10? In dit programma, dat gepresenteerd wordt door Erik van der Hoff, moeten volwassenen vragen beantwoorden die regelrecht uit toetsten van de lagere school komen. De kandidaten dienen de vragen goed te beantwoorden om kans te maken op een geldprijs, maar vooral om hun eer hoog te houden. Want het kan maar zo zijn dat een kind meer kennis van zaken heeft dan een volwassene!

Wanneer een kandidaat een antwoord niet weet, kan hij de hulp inschakelen van een kind, of stoppen. Hij moet dan wel bekennen dat hij dommer is dan een tienjarige. Ben Jij Slimmer dan een Kind van 10? wordt in september uitgezonden en is afgeleid van het Amerikaanse format Are You Smarther than a 5th Grader?

Vanaf 21 augustus beginnen de opnames. Jij kunt hierbij aanwezig zijn. Het programma wordt 's middags en 's avonds in Baarn opgenomen op de volgende data:

Dinsdag, 21 augustus
Donderdag, 23 augustus
Zaterdag, 25 augustus
Dinsdag, 28 augustus
Woensdag, 29 augustus
Donderdag 30 augustus.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar publiek.slimmer@bluecircle.tv. Vermeld in dit bericht je naam, telefoonnummer, het aantal mensen met wie je komt en de datum waarop je de show wilt bijwonen.

(fotocredit: SBS/ Elvin)