Ingezonden persbericht


PNY Technologies introduceert 2 x SD 2 GB Twin Pack voor meer opslagcapaciteit

Mérignac, Frankrijk, 20 augustus 2007 - PNY Technologies introduceert het nieuwe 2 x SD 2 GB Twin Pack. Als antwoord op de compatibiliteitsproblemen met SDHC-geheugenkaarten, biedt PNY haar distributeurs de mogelijkheid om een volledig SD compatibel 4 GB pack aan te bieden tegen een scherpe prijs.

De meeste SD-apparaten zijn nog steeds niet geschikt voor SDHC-kaarten of High Capacity met een capaciteit van 4 GB of meer: het SDHC logo is vaak niet duidelijk op de verpakking van apparaten aangegeven of de fabrikant geeft geen goede beschrijving in de handleiding. Het aanbieden van SDHC 4 GB als standaardkaart is daardoor riskant. SD(TM) blijft de standaard en door de compatibiliteitsproblemen met SDHC zijn de verkopen van 4 GB-capaciteit gedaald of zelfs tot stilstand gekomen.

Met het PNY 2 x SD 2 GB Twin Pack biedt PNY haar distributeurs nu een 100% compatibel product, in een aangepaste verpakking. 4 GB biedt voldoende opslagcapaciteit voor ruim 2160 foto's (gemaakt met een 6 megapixelcamera en lage resolutie), 66 uur MP3-muziek of 24 uur MPEG-4-video.

Adviesverkoopprijs incl. BTW
Pack 2 x SD2GB ¤ 49,90

Over PNY Technologies
PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey (VS) en in 1994 in Europa, biedt een compleet gamma aan kwaliteitsvolle producten voor in en rond de computer. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in flash-media, USB en PC-geheugens. PNY beschikt tevens over een lijn grafische kaarten voor consumenten als Authorized NVIDIA Board Partner en exclusieve grafische kaarten met NVIDIA Quadro® door PNY voor professionele werkstations. PNY onderhoudt een langdurige en solide relatie met verschillende grote namen uit de retail-distributiesector door haar reputatie als leverancier van kwalitatieve en innovatieve oplossingen. PNY heeft het grootste marktaandeel in de retailverkoop van geheugenproducten, zowel in de VS als in Europa. Dankzij de samenwerking met toonaangevende OEM's, kan PNY steeds de meest innovatieve technologie in haar producten integreren om optimale service en kwaliteit te garanderen.

PNY heeft hoofdkantoren in Parsippany, N.J. voor de VS en in Mérignac, Frankrijk voor Europa. Het bedrijf heeft verkoopkantoren in Santa Clara, Californië en Parsippany, N.J in Noord-Amerika, in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië in Europa, en in het Midden-Oosten en Asië.

PNY kent sinds haar oprichting een sterke groei en is uiterst succesvol. Het bedrijf heeft haar producten en serviceaanbod uitgebreid naar nieuwe kanalen door zich te onderscheiden met een uniek aanbod aan kwaliteitsproducten en diensten met toegevoegde waarde.

Bezoek voor meer informatie http://www.pny.eu

Contacten

PNY Technologies:
Laure Lapègue
Category Manager
Tel: +33 5 56 13 75 14
Email: llapegue@pny-europe.com

Sophie Verdier
Marcom Manager
Tel: +33 5 56 13 80 23
Email: sverdier@pny-europe.com

Perscontact:
Jan Robijns
Open2Europe
Tel: +33 1 55 02 14 69
Email: j.robijns@open2europe.com