Samas NV

BNN wint spectaculaire NK Bureaustoelracen

Op 17 augustus vond op het Zuidplein bij het WTC in Amsterdam het NK Bureaustoelracen plaats. Onder grote belangstelling van onder andere medewerkers van de omliggende bedrijven won het team van Coolcast BNN de spectaculaire finale. Het Samas raceteam sleepte de tweede plaats in de wacht.

Kantoorwerkers brengen heel wat uren per dag door op hun bureaustoel - óók de uiterst mobiele en flexibele kantoornomaden. En ergonomen zijn het erover eens: de beste manier van zitten is bewegen! Tijdens het NK Bureaustoelracen werd dit wel heel letterlijk genomen.

24 teams van diverse bedrijven, uit verschillende branches uit alle delen van het land, streden om de titel Nederlands Kampioen Bureaustoelracen. Na de voorrondes gingen de acht snelste teams door naar de volgende ronde waarbij door middel van een afvalrace de finale plaats vond tussen het team van Coolcast BNN en Samas. Coolcast BNN kwam uiteindelijk als eerste over de finish.

De race werd gereden op Entrada's van Samas die eerst werden getest door de snelste racebroers van Nederland, Tim en Tom Coronel.

NK winnaar Ben Reisman: `Coolcast BNN heeft als opdracht aan zoveel mogelijk Nederlandse Kampioenschappen mee te doen. Er zijn heel wat onbekende NK's en die willen we allemaal promoten. Dit is onze zesde NK en het is de eerste die we hebben gewonnen, vooral ook dankzij Timothy Beck, meervoudig atletiek- en bobsleekampioen".

De race is een initiatief van Dell, Intel en Vodafone die hiermee de aandacht willen vestigen op de groei en de voordelen van mobiel werken. Voor medewerkers betekent mobiel werken meer vrijheid en flexibiliteit terwijl ondernemers ondertussen profiteren van deze flexibiliteit door een hogere productiviteit.

nkbureaustoelracen 1 samas.jpg

Bezoek Samas

Facility Management Marktevent
19 september 2007

Copyright © 2007 Samas