Ingezonden persbericht


IFS lijft twaalf talenten in door Rally

Eindhoven, 16 augustus 2007

De IFS Rally is succesvol afgesloten. Dankzij de ludieke wervingsactie, die de afgelopen twee weken zeventien deelnemers in Burton's door Europa voerde, heeft IFS twaalf startende talenten intensief kunnen beoordelen en selecteren voor een traineeship.

'We verwachten veel van de twaalf deelnemers die wij geselecteerd hebben', zegt Nico van Heuven, Marketing & Sales Director van IFS Benelux. 'We hebben tijdens de Rally heel intensief contact gehad met de deelnemers en hen goed leren kennen op uiteenlopende gebieden. Normaal gesproken leer je nieuwe mensen pas een beetje kennen tijdens de eerste maanden van hun werkperiode. Nu weten we al vooraf heel veel van ze, bijvoorbeeld hoe creatief ze kunnen denken, hoe ze zich gedragen in een team en wat ze doen als ze erg vermoeid raken. Dat geeft ons een grote voorsprong. Ook heel mooi om te zien is de onderlinge saamhorigheid. Ik denk dat we daarvan profiteren bij IFS, wanneer zij straks als collega's in een team gaan opereren.'

De winnaar van de Rally, Ehsan Jarideh, ontving tot zijn grote vreugde de cheque van ¤ 9.000 om te besteden aan de aanschaf van een originele Burton. Hij verzamelde het grootste aantal punten tijdens de Rally. De onderdelen die punten opleverden waren voornamelijk de business case en daarnaast diverse samenwerkings- en creatieve opdrachten.

IFS Rally
De rally, georganiseerd door werving & selectiebureau Eljes, voerde de teams van Eindhoven naar het Duitse Erlangen, en vervolgens via België naar Londen en Frankrijk. De samenstelling van de teams wisselde gedurende de tocht. Tijdens de rally deden de teams twee IFS-vestigingen aan en bezochten zij in België de klant Vyncke Energietechniek. Tijdens deze stops moesten de kandidaten werken aan een businesscase. Ook onderweg waren er punten te verdienen. Naast het serieuze werk was er tijdens de rally ook tijd voor feesten en gezelligheid. Tijdens de IFS Rally ging het niet om snelheid, maar om kennis, karakter en inzet. De doelstelling voor IFS was het selecteren van tien startende talenten voor een traineeship bij het bedrijf. Aan twaalf kandidaten is uiteindelijk een traineeship aangeboden. Het traineeship start in de eerste week van september.

()

Rally-winnaar Ehsan Jarideh ontvangt de cheque van Nico van Heuven

()

De Burton's op het IFS-terrein in Eindhoven

()

Robert Kool en Dirk Hessen, twee van de twaalf traineeshipwinnaars

Voor een hoge resolutie-versie van deze en andere foto's, stuur een reply op deze email of bel 026 443 1523.

------------------------

Over IFS
IFS ontwikkelt en levert componentgebaseerde applicaties voor middelgrote en grote ondernemingen en organisaties die snel op marktveranderingen willen inspelen. IFS bestaat sinds 1983 en heeft inmiddels wereldwijd zo'n 2.600 medewerkers. Van IFS Applications verscheen onlangs de zevende generatie. Dankzij de open, componentgebaseerde structuur is de oplossing zeer gebruiksvriendelijk en snel te implementeren en te onderhouden. De software is in 54 landen beschikbaar en in 22 talen. IFS heeft wereldwijd ruim 600.000 gebruikers in de sectoren aerospace & defense, automotive, high-tech, industriële productie, procesindustrie, constructie, contracting, service & facilities management en utilities & telecom. IFS Applications biedt ERP-functionaliteit op het gebied van onder meer productie, supply chain management (SCM), customer relation management (CRM), Product Lifecycle Management (PLM), asset management, performance management (CPM) en Maintenance, Repair and Operations (MRO). In de Benelux werkt IFS voor klanten als Helpman, BV Koninklijke Kempen & Begeer (Gero), Amefa, Hertel, Bart's Retail, Marskramer en Intertoys. Het bedrijf staat genoteerd op de beurs van Stockholm (XSSE: IFS). Meer informatie: www.ifsnl.com.

Meer persinformatie:

IFS
Renske van der Weijden
Telefoon: 040 292 3292
Email: renske.van.der.weijden(at)ifsnl.com

Eljes
Wim Wijting
Telefoon: 070 310 8680
Email: wwijting(at)eljes.com

Wisse Kommunikatie
Francine Loos
Telefoon: 026 4431523 / 06 11041 635
Email: francine.loos(at)wisse-worldcom.nl