Ingezonden persbericht


Jiba hoofdsponsor van het Nederlandse Kampioenschap Beachvolleybal

--PERSBERICHT-

NIEUWEGEIN 24 mei 2007

JIBA NK Beachvolleybal

Jiba is de komende 2 jaar hoofdsponsor van het Nederlandse Kampioenschap Beachvolleybal. Dit jaar vindt het op 17, 18 en 19 augustus plaats in het Beachsport Stadion in Scheveningen. Met dit hoofdsponsorschap legt de reisorganisatie een nadruk op de in Nederland steeds populairder wordende Olympische sport Beachvolleybal. Het NK Beachvolleybal wordt georganiseerd door Free Time Promotion onder auspiciën van de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo).

Quote NeVoBo
"Wij zijn verheugd dat JIBA zich voor langere tijd aan beachvolleybal verbindt:" zegt Manager beachvolleybal Michel Everaert. "JIBA is een merk dat qua uitstraling prima past bij Zomersport nr. 1. JIBA blijft op deze manier langdurig als sponsor actief binnen het beachvolleybal. Na onder andere Palm en Hypotheek Visie is dit de volgende sponsor die zijn vertrouwen uitspreekt in de ontwikkeling van beachvolleybal in Nederland."

Quote Jiba
"Zon, strand en zee zijn drie kernwoorden die zeer nauw verweven zijn met het soort vakanties die wij aanbieden. Een dagje beachvolleybal roept precies de vakantiebeleving op die wij onze klanten bieden: fun, plezier en ontspanning. Vandaar dat wij onze naam graag verbinden aan dit sportevenement," aldus Jiba marketing manager Harrold de Boer.

Jiba staat voor het eenvoudig aanbieden van vakanties via internet met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Hierbij zijn betrouwbaarheid, gebruikersgemak, service en een scherpe prijs de speerpunten. Via www.Jiba.nl en haar call center biedt Jiba voordelige en volledig verzorgde zonvakanties aan naar diverse landen rond de Middellandse Zee en Noord-Afrika. Naast zonvakanties organiseert Jiba ook voordelige en volledig verzorgde wintersportvakanties naar populaire sneeuwbestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk en Italië.

Quote Free Time Promotion Top- en breedtesport
Via Ere- en Eerste Divisiewedstrijden kunnen beachvolleyballers zich kwalificeren voor het JIBA NK Beachvolleybal. De wedstrijden van het JIBA NK Beachvolleybal vinden plaats in Scheveningen nabij het breedtesport circuit 'PALM Beach Life' waar 120 velden worden opgebouwd. "Een perfecte en unieke combinatie! Een structuur met zo'n omvang vind je bij geen enkele andere sport." zegt Frank Van Overeem, directeur van Free Time Promotion.

Het Beachsport Stadion in Scheveningen telt 2000 zitplaatsen. De toegang tot het JIBA NK Beachvolleybal is gratis. Meer informatie over het JIBA NK Beachvolleybal vindt u op www.nkbeachvolleybal.nl.

--EINDE PERSBERICHT-

Noot voor de redactie,