Pretzoeker vindt per provincie dagjes uit


ENSCHEDE, 20070817 -- Sinds 13 augustus j.l. is Pretzoeker.nl een feit. Voor iedereen die een leuk dagje uit zoekt, maar even om ideeën verlegen zit, biedt Pretzoeker een uitkomst. De website geeft de mogelijkheid op provincie, soort of categorie te zoeken, zodat er voor iedere doelgroep een leuk dagje uit te vinden is.

Ontstaan
Pretzoeker is ontstaan vanuit een initiatief van twee studenten. Op een saaie zondag zochten ze hun toevlucht tot het Internet, met als hoop een leuk uitje te vinden. Teleurgesteld door de onduidelijke en moeilijk navigeerbare websites, besloten ze zelf een zoekmachine te bouwen met betrekking tot een dagje uit.
Als uitgangspunt zijn de wensen van de bezoeker genomen, in technisch en inhoudelijk opzicht, maar ook wat betreft vormgeving. Gebruikersvriendelijkheid is een aspect waarop Pretzoeker zich onderscheidt van zijn concurrenten.

Nu en in de toekomst
Inmiddels, een klein half jaar verder, is er dan eindelijk een website waar de oprichters trots op kunnen zijn. Er is een mailing de deur uit gegaan naar honderden organisaties die hun dagje uit kosteloos kunnen toevoegen, waarop de respons absoluut niet tegenviel. Het aantal aanmeldingen groeit dagelijks.

Pretzoeker streeft ernaar de grootste database van Nederland te worden wat betreft dagjes uit en de meest gebruikersvriendelijke website te zijn en te blijven.

Internet: www.pretzoeker.nl/





B Gieskes