Rijnconsult neemt Nathans adviesbureau over


HOUTEN, 20070703 -- Organisatieadviesbureau Rijnconsult en Nathans Adviesbureau voor Organisatie en Opleiding gaan intensief samenwerken. Formeel neemt Rijnconsult per 15 augustus 2007 het bedrijf Nathans over.

De activiteiten van Nathans worden onder dezelfde naam voortgezet. Voormalig eigenaresse Hannah Nathans blijft als lid van de Raad van Commissarissen betrokken bij het bureau. Daarnaast zal zij de komende jaren een actieve rol blijven vervullen bij het bewaken van de kwaliteit van de opleidingen en de verdere verdieping en ontwikkeling van het aanbod, het houden van lezingen, coaching, enz.

De samenwerking heeft twee voordelen voor de klanten van Nathans. De transactie garandeert
continuïteit van de dienstverlening op de langere termijn en de bredere context van Rijnconsult maakt het mogelijk tot verbreding van het aanbod te komen. De dienstenpakketten van Rijnconsult en Nathans zijn complementair en van de synergie valt veel te verwachten. De medewerkers van Nathans zijn erg enthousiast over de samenwerking.

Met de aankoop van Nathans Adviesbureau voor Organisatie en Opleiding verstevigt Rijnconsult haar positie op het gebied van advisering, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Het verzorgen van dit soort maatwerkopleidingen past goed in de huidige portfolio van Rijnconsult. Rijnconsult heeft een traditie in het samenwerken met interne adviseurs. Medewerkers van Rijnconsult verwachten veel van de samenwerking. De eerste signalen van klanten over deze samenwerking zijn bijzonder positief.

Over Rijnconsult
Organisatieadviesbureau Rijnconsult is met circa 35 adviseurs, 15 geassocieerden en een netwerk van ruim 100 adviseurs en interim managers actief in consultancy, managersbeoordeling en -ontwikkeling, werving en selectie van topfunctionarissen en interim-management. Onze klanten bevinden zich in profit en non-profit organisaties.

Over Nathans
Nathans is een trainings- en adviesbureau met circa 15 geassocieerden. De trainingen `Adviseren als tweede beroep' vormen de kern van het succes van dit bureau dat ruim 18 jaar bestaat. Andere onderwerpen zijn teamontwikkeling, creativiteitbevordering in organisaties, stress management, persoonlijke effectiviteit, enneagram, etc. Onze klanten bevinden zich in profit en non-profit organisaties.

Rijnconsult is partner in ACE (Allied Consultants Europe) en vertegenwoordiger van Herrmann International (www.wholebrain.nl). Rijnconsult is lid van de ROA (Raad van Organisatie-adviesbureaus) en de RIM (Raad voor Interim Management).