Gemeente Stein


Tal van zwemactiviteiten en voordeel in zwembad Steinerbos 15-08-2007

Na het hoogseizoen start zwembad Steinerbos weer met een groot aantal zwemactiviteiten. Iedere werkdag zijn er voor verschillende doelgroepen lessen te volgen.

Vanaf maandag 13 augustus kunt u zowel overdag als ´s avonds bij zwembad Steinerbos deelnemen aan tal van activiteiten zoals, MBVO, aquajoggen, aquasportief, trimzwemmen, zwangerschapszwemmen en ouder en kindzwemmen.
Daarnaast zijn er particuliere zwemlessen voor kinderen en volwassenen en kan men op gezette tijden recreatief zwemmen.

Voordelige kennismaking
Van 13 tot en met 31 augustus kan iedereen voordelig kennismaken met de activiteiten die zwembad Steinerbos aanbiedt. Diverse activiteiten, die van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 18.00 uur worden aangeboden, kan men volgen voor een actietarief. De volgende activiteiten kosten tot 1 september slechts 1,- per keer: MBVO, MBVH, Ouder en kind zwemmen, zwangerschapszwemmen, aquasportief, aquarobics, aquajoggen, watergym, trimzwemmen, snorkelen en de sport- en spelinstuif.
Deze actie is slechts drie weken geldig, vanaf 1 september gelden de normale tarieven.

Het is niet nodig u vooraf aan te melden voor de lessen. Alle lessen zijn geheel vrijblijvend. Bij de kassa kunt u per les betalen, of een knipkaart kopen voor 16 lessen. Deze knipkaart is onbeperkt geldig en kan voor alle lessen worden gebruikt.
Alle lessen en activiteiten worden gegeven door gediplomeerde en energieke zweminstructeurs. Kijk voor het complete rooster op www.steinerbos.nl.

Neem voor meer informatie over deze lessen contact op met een van onze zweminstructeurs, tel. 046-4268000.