LLiNK

Rotterdam, 10 augustus 2007


*Live uitzendingen LLiNK in Natura*


*15 en 16 augustus 20.00 uur op Ned 2.*

Inhoud:
Met de natuur als decor blikt LLiNK in Natura terug op het succesvolle eerste seizoen. Wachten op een glimp van de zeldzame bever, de donzige kuikens van de Grauwe Kiekendief en een kersvers gezin met kleine zwijntjes ­ alle hoogtepunten van de serie komen nog een keer vooorbij. Bas Westerweel ontvangt de meest spraakmakende personen uit de serie en ontlokt hen de laatste natuurnieuwtjes. Ook onze eigen Floortje Dessing, Froukje Jansen en Edo Brunner geven acte de présence. Mis het niet!


*18 augustus 19.00 uur Ned 2.*
Inhoud:
Op 18 augustus kijken we terug op alle avonturen die de bewoners van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de afgelopen weken beleefden. Ze schuiven allemaal aan bij Bas Westerweel: van jachtopziener Herman tot de baron en barones. Ook de winnaar van de Groene Camera competitie wordt gehuldigd. Uit een top-3 van hoog niveau wordt het mooiste natuurfilmpje gekozen.

LLiNK wil kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2, Nederland 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.llink.nl


_Noot voor de redactie,