Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Jongen zwaar gewond bij aanrijding

Vorden, 14-08-2007 o Bij een verkeersongeval op de Horsterkamp in Vorden is maandag 13 augustus een 10-jarige jongen uit Vorden zwaar gewond geraakt. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de jongen omstreeks 15.50 uur zonder goed uit te kijken met zijn fiets de voorrangsweg overstak. Hij werd daarbij geschept door een personenauto die werd bestuurd door een 85-jarige man uit Vorden. De jongen raakte door de aanrijding zwaar gewond. De traumahelikopter werd gewaarschuwd en nadat de jongen was gestabiliseerd, is hij met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. De trauma-arts is met de ambulance meegegaan. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de jongen omstreeks 15.50 uur zonder goed uit te kijken met zijn fiets de voorrangsweg overstak. Hij werd daarbij geschept door een personenauto die werd bestuurd door een 85-jarige man uit Vorden.

De jongen raakte door de aanrijding zwaar gewond. De traumahelikopter werd gewaarschuwd en nadat de jongen was gestabiliseerd, is hij met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. De trauma-arts is met de ambulance meegegaan.

De automobilist kwam met de schrik vrij.