Nederland Waarheen: Een kritische blik op het publieke domein


Columns over maatschappelijke en politieke onderwerpen

AMSTELVEEN, 20070814 -- Bij uitgeverij Totemboek zijn de gebundelde columns verschenen van Joost Postma onder de titel Nederland Waarheen. Postma schreef in de loop der jaren polemische artikelen over tal van politieke en maatschappelijke zaken. In deze stukjes beschrijft hij met scherpe blik de pijnpunten in de Nederlandse samenleving en schetst met flair zijn oplossingen. In Nederland Waarheen geeft Postma als kritisch burger zijn vlijmscherpe mening over het Nederlandse publiek domein.

`De ijskappen smelten als gevolg van de opwarming van de aarde en daar zijn mensen voor verantwoordelijk. Misleidende klimaatvoorlichting. Waarom moeten wij worden gemanipuleerd door milieukenners die slechts aan doemdenken doen in plaats van zich bezig te houden met objectieve, eerlijke berichtgeving?'

Over de auteur
Joost Postma (1930) vertrekt na de middelbare school naar het buitenland om een carriere op te bouwen. Als Nederlander in het buitenland, blijft hij begaan met de `Nederlandse zaak op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied. Naast zijn scherpe commentaren op politieke ontwikkelingen heeft Joost Postma twee andere liefhebberijen: klassieke muziek en grashockey.

Boekinformatie
Titel: Nederland Waarheen
Auteur: Joost Postma
ISBN: 978-90-77557- 39-6
Uitgave: Totemboek, Amsterdam, www.totemboek.nl
Verschijningsdatum: augustus 2007
Omvang: 80 pagina's
Type boek: korte essays over het publieke domein
Formaat: 148 mm x 210 mm, staand
Prijs: EUR 10,00

Bestelbaarheid
Het boek is rechtstreeks te bestellen via www.totemboek.nl.
Telefoonnummer 020-6459972/020 - 4205798
Faxnummer 020-6459992
E-mail bestel@totemboek.nl





Ingezonden persbericht