Ingezonden persbericht


GN introduceert de Jabra BT3010: een aantrekkelijk geprijsde headset met 33 covers en de mogelijkheid om zelf covers te ontwerpen

Een headset die past bij elke kledingstijl, kleur of humeur!

Breda, 14 augustus 2007 - GN, wereldmarktleider in innovatieve headsetoplossingen, kondigt vandaag een nieuwe Bluetooth(TM) headset aan, de Jabra BT3010. Deze lichte, stijlvolle en betaalbare headset wordt geleverd met een breed assortiment verwisselbare covers in verschillende kleuren en ontwerpen en sluit zo perfect aan bij de outfit en stijl van elke gebruiker. Vandaag sportief, morgen elegant, maar altijd trendy: de Jabra BT3010 brengt kleur in je leven met maar liefst 33 verwisselbare covers en de mogelijkheid om zelf gemakkelijk covers te ontwerpen en printen.

'De laatste jaren ervaren wij een steeds sterkere trend naar individualisering. Mensen willen graag hun eigen persoonlijkheid en hun eigen stijl laten zien, zegt Harold Cobben, Country Manager van GN Benelux. 'Met de nieuwe Jabra BT3010 bieden wij de gebruiker een stukje eigen creativiteit en de mogelijkheid om de headset aan te passen naar de dagelijkse kledingstijl, kleur en humeur'.

Op www.jabra.com/coverdesigner kan de gebruiker naast de meegeleverde 33 covers geheel eigen covers gemakkelijk ontwerpen en afdrukken. Er kan gekozen worden uit diverse achtergronden, of men kan eigen foto's uploaden.

De Jabra BT3010 is een interessant geprijsde Bluetooth headset die voorzien is van de laatste nieuwe innovatieve technologieën: EDR (Enhanced Data Rate) en eSCO (Extended Synchonous Connections Oriented) technologieën zorgen voor een verbeterde geluidskwaliteit en een langere levensduur van de batterij. Met een gesprekstijd tot 8 uur en een stand-by tijd tot 300 uur is dit toestel de ideale headset voor iedereen die veel telefoneert en niet teveel geld wil uitgeven aan een kwalitatief goede en stijlvolle headset. De Jabra BT3010 kan comfortabel in het oor gedragen worden en wordt geleverd met een extra oorhaak zodat de gebruiker naar eigen voorkeur de draagstijl kan kiezen. De headset garandeert een intuïtief bedieningscomfort dankzij de automatische pairingmodus: zodra de headset voor de eerste keer gebruikt wordt, wordt hij automatisch in pairingmodus geplaatst. De Jabra BT3010 biedt de mogelijkheid om gesprekken te beantwoorden, gesprekken te beëindigen en personen terug te bellen. Afhankelijk van het type telefoon, kan men inkomende gesprekken weigeren, van het ene gesprek naar het andere schakelen en een taal kiezen.

De belangrijkste eigenschappen en specificaties van de Jabra BT3010 Bluetooth headset:


* 33 originele cover-ontwerpen voor een altijd passende, gepersonaliseerde headset
* Creëer gemakkelijk je eigen, unieke ontwerp via www.jabra.com/coverdesigner
* Weegt slechts 11 gram

* Kan met of zonder oorhaak gedragen worden

* Tot 8 uur spreektijd en tot 300 uur stand-bytijd
* Automatische pairing modus

* Bluetooth 2.0 technologie, met de nieuwste EDR (Enhanced Data Rate) en eSCO (Extended Synchronous Connections Oriented) voor een optimale geluidskwaliteit en langere levensduur van de batterij

Aanbevolen verkoopprijs van de Jabra BT3010: ¤ 39
Prijzen en beschikbaarheid kunnen verschillen per regio.



Ingezonden persbericht