Gemeente Andijk


* Controle industrieterrein Andijk-Oost

Controle industrieterrein Andijk-Oost

14 aug 2007
De gemeente Andijk (bouw- en woningtoezicht en de brandweer) zal in samenwerking met de Milieudienst Westfriesland, de milieupolitie en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier op 27 en 28 augustus a.s. integrale controles uitvoeren op het industrieterrein van de gemeente Andijk.
De gemeente Andijk (bouw- en woningtoezicht en de brandweer) zal in samenwerking met de Milieudienst Westfriesland, de milieupolitie en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier op 27 en 28 augustus a.s. integrale controles uitvoeren op het industrieterrein van de gemeente Andijk. De controles vinden plaats in het kader van het (milieu)handhavingprogramma 2007.
Het is de bedoeling dat alle bedrijven worden bezocht.

Doel van de controlebezoeken is om te komen tot 100% naleving van de wet- en regelgeving die op de betreffende bedrijven van toepassing is. Om enig inzicht te hebben in de te verwachten overtredingen heeft vooruitlopend op de controlebezoeken het Regionale Milieuteam van de politie Noord-Holland Noord het gehele industrieterrein met luchtfoto's in kaart gebracht.

De controleurs die deelnemen aan de actie controleren ieder op de wetgeving waarvoor hun organisatie bevoegd gezag is. Bij het constateren van overtredingen zal strafrechtelijk en/of bestuursrechtelijk worden opgetreden.

De bedrijven worden met een brief op de hoogte gesteld van de komende handhavingcontrole.

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |