Gemeente Geldrop-Mierlo


LET OP: RIOOLREINIGING IN GELDROP EN MIERLO

In de komende maanden, uiterlijk tot eind oktober 2007, wordt een deel van de riolering in Geldrop en Mierlo schoongemaakt. In Geldrop gaat het om het centrum; het gebied tussen de spoorlijn en de Johan Peijnenburgweg. In Mierlo gaat het globaal om het gebied ten noordoosten van de lijn Molenhoek- Irenestraat- Heer van Rodestraat.

HUIS-AAN-HUIS BRIEF

De werkzaamheden bestaan uit het inspecteren en onder hoge druk schoonspoelen van het hoofdriool in de straten. Het is niet noodzakelijk dat bewoners tijdens deze werkzaamheden thuis zijn. Als het riool bij u in de straat wordt gereinigd, ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan de werkzaamheden een huis-aan-huis brief.

OVERLAST

Bij het reinigen is er een kleine kans op overlast als gevolg van terugstromend rioolwater. De overlast kunt u voorkomen of beperken door bijvoorbeeld toiletdeksels te sluiten en indien mogelijk, afvoeren af te sluiten.

MEER INFORMATIE

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Lubeek van de afdeling Openbare Werken. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via de telefoonnummer (040) 289 37 30.