Gemeente Deurne

Informatiebijeenkomst nieuw subsidiekader voor
vrijwilligersorganisaties
19-07-2007

Op 14 en 16 augustus houdt de gemeente Deurne een informatieavond voor vrijwilligersorganisaties om hen te informeren over het nieuwe subsidiekader.

Het ontwerp naar een nieuw subsidiekader voor
vrijwilligersorganisaties in de gemeente Deurne is een uitwerking van de raadsopdracht die de gemeenteraad in zijn raadsprogramma 2006-2010 heeft opgenomen. Bij het herijken van het subsidiebeleid moest de aandacht uitgaan naar jeugdigen, ouderen en mensen met een beperking. Het nieuwe subsidiebeleid zal met ingang van het subsidiejaar 2009 toegepast worden. Het ontwerp subsidiekader zal voor iedereen ter inzage gelegd worden voor inspraak van 9 augustus tot 20 september 2007.

Verschillende onderwerpen tijdens bijeenkomst
Om met name de vrijwillige organisaties goed te informeren en de gelegenheid te geven om vragen te stellen, houden we op 14 en 16 augustus twee informatiebijeenkomsten. De bij ons bekende vrijwilligersorganisaties hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Voor beide avonden geldt dat om 19.45 de inloop begint en om 20.00 uur het algemene deel in de hal start. Op dinsdag 14 augustus wordt vanaf 20.30 uur in aparte ruimtes ingegaan op de clusters jeugd- en jongeren, belangenorganisaties, ondersteuning en kleinschalige evenementen. Op donderdag 16 augustus wordt vanaf 20.30 uur in aparte ruimtes ingegaan op de clusters sport, kunst en cultuur, verkeer en vervoer en educatie en bewustwording. Tijdens beide programmaonderdelen kunnen vragen gesteld worden over het geformuleerde beleid.

Aanmelden: één week voor de bijeenkomst
Als u bij een van de bijeenkomsten aanwezig wenst te zijn, vragen wij u zich aan te melden via een aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u opvragen bij de gemeente of hier downloaden. Vervolgens ontvangen wij uiterlijk één week voor de bijeenkomst uw aanmelding per post of per e-mail (infosubsidiebeleid@deurne.nl).