Cisco kiest Global Knowledge voor opleiding Associate System Engineers


NIEUWEGEIN, 20070813 -- Cisco Systems heeft Global Knowledge geselecteerd als opleidingsinstituut voor uitlevering van haar Associate System Engineer (ASE)-programma voor high-potential-engineers.

De doelstelling van het ASE-opleidingstraject is zowel het bemachtigen van de kennis en vaardigheden als het behalen van de Cisco certificeringen, zoals de CCNA-, CCVP en CCIE-certificering. Om die reden wordt er tijdens de trainingen veel tijd besteed aan hands-on oefeningen en labs, waarbij er een voortdurende terugkoppeling is van de behaalde resultaten om zodoende de beoogde leerdoelstellingen te behalen.

Global Knowledge verleent tijdens het opleidingstraject een breed scala aan services, waaronder training, labsupport, examenvoorbereiding, examinering en afname van het examen op de locatie van Cisco door gebruikmaking van Global Knowledge's mobiel examen lab. Tijdens het traject maakt Global Knowledge gebruik van diverse leermethodieken, waaronder klassikale training, zelfstudie, e-learning, praktijkoefeningen en proefexamens.

Bijzonder aan dit project is dat `diversity' als belangrijk onderdeel wordt gezien door Cisco. De Associates bezitten meer dan dertig verschillende nationaliteiten. Om de kennisoverdracht in een dergelijk gemĂȘleerde groep zo optimaal mogelijk te laten verlopen, levert Global Knowledge het ASE-programma uit met docenten uit diverse landen.

Van september 2006 tot en met juni 2007 heeft Global Knowledge al eerder een dergelijk traject voor Cisco verzorgd. Raymond Boelhouwer, Business Development Manager Cisco bij Global Knowledge, toont zich dan ook zeer verheugd dat Cisco wederom voor Global Knowledge heeft gekozen als opleidingsinstituut voor haar eigen personeel: "Het feit dat Cisco weer voor ons gekozen heeft, voelt voor ons als een erkenning van ons streven naar hoog kwalitatieve en duurzame leeroplossingen. Ook zijn wij verheugd dat Cisco en Global Knowledge als ware partners kunnen samenwerken in deze voor Cisco belangrijke opleidingstrajecten.

Het Associate Sales Engineer-programma start op 13 augustus en zal naar verwachting een jaar duren.

Over Global Knowledge

Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen voor IT en management professionals. De onderneming levert een breed spectrum aan praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en projectmanagers op het gebied van netwerk, beveiliging, VoIP en wireless en op producten van toonaangevende ondernemingen als Cisco, Microsoft, Nortel, Oracle en Red Hat. Ons management portfolio voorziet in training op project management, professional skills, business analysis en ITIL. De trainingen kunnen in diverse leermethodieken worden aangeboden - klassikaal in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant, en via Internet. Global Knowledge heeft computerondernemingen, profit-, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen geholpen kennis en kunde om te zetten in hogere productiviteit van medewerkers, klanten en distributiepartners.

Global Knowledge werd in 1995 opgericht en telt wereldwijd meer dan 1100 medewerkers. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Cary, North Carolina en is eigendom van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Welsh, Carson, Anderson & Stowe. Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.nl





Ingezonden persbericht