2007-08-13

Fleura Export kiest voor tien nieuwe Scania's

Onlangs nam de heer F. Berkhout, hoofd transport bij Fleura Export B.V. de sleutels in ontvangst van de eerste zes nieuwe Scania's.

In totaal zullen er tien afgeleverd worden. De nieuwe voertuigen, Scania R420 bakwagens met de comfortabele Topline cabine, zullen worden ingezet op de routes van de veilingen in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg naar diverse landen in Europa. De Scania's zijn afgeleverd door de Scania vestiging te Uithoorn.

Fleura Export B.V. is één van de grootste Nederlandse im- en exporteurs van snijbloemen en -groen. Het bedrijf bestaat al sinds 1968. Fleura Export heeft geconditioneerde inkoop- en verwerkingslocaties in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg van in totaal 22.000 m². De vennootschap heeft 190 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van de Fleura Groep, met vestigingen in Duitsland, Polen, Italië, de Tsjechische Republiek en Oostenrijk. Een groot gedeelte van de producten wordt op de vier belangrijkste Nederlandse veilingen ingekocht (Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en importveiling TFA). Daarnaast wordt door de 32 eigen inkopers ook rechtstreeks ingekocht bij binnen- en buitenlandse kwekers.

De transportorganisatie van Fleura Export B.V., met eigen combinaties, zorgt ervoor dat de producten dagelijks, punctueel en gekoeld afgeleverd worden. Ook dit gebeurt weer uiterst efficiënt door het dichte filiaal- en routenetwerk en bereikt daardoor een hoge beladingsgraad.





Nico van der Klugt
Manager Communications

Telefoon:

+31(70)4182418