Rotterdam is klaar voor vernieuwde FFWD Fit For Free Dance Parade

08/08/2007 15:42



St. Rotterdam Dance Parade



Zaterdag 11 augustus vanaf 14.00 uur staat Rotterdam in het teken van de 11e editie van de FFWD. Vernieuwd concept met andere tijden (van 14.00 - 21.00), betere route dwars door de stad, geen eindfeest maar 11 after parties in verschillende clubs vanaf 20.00 uur. Deze ingrediënten zullen de 11 editie onvergetelijk maken.

Veelzijdige karavaan van muziekstijlen en organisaties

Ook dit jaar biedt de FFWD bezoekers een mooie mix van grote dj's, promotors en clubs. Namen als Ferry Corsten en Michel de Heij gecombineerd met discotheken als Rodenburg en Brothers. Promotors als Ex Pornstar en Nope is Dope samenwerkend met clubs als Outland en Thalia Lounge. De muziek varieert van trance naar minimal en drum and bass naar urban.

Line up trucks

De line up van de trucks is bekend. In de bijlage staat het overzicht. De line up van de dj's per truck geven wij pas op het laatste moment vrij. Wij raden je aan onze website www.ffwdfitforfreedanceparade.nl in de gaten te houden. Vrijdag zal hierop de volledige programmering van de FFWD Fit For Free Dance Parade te vinden zijn.

Clubs open vanaf 20.00 uur.

De Cruise terminal, Maasgebouw, Maasilo, Imax, Waterfront, Tropicana, Outland, Riva, Prinsestheater, Hollywood Music Hall en Club Revolution openen hun deuren vanaf 20.00 uur. Hier kunnen de bezoekers van de parade na afloop terecht om door te feesten. Er is een zeer uitgebreide keuze aan muziekstijlen per club.

FFWD Dance Parade the Album and Single

Speciaal voor de FFWD Dance Parade 2007 is 'The Album' gemaakt. Dit album geeft de grote diversiteit aan stijlen weer die tijdens het grootste outdoor dance event van Nederland te horen zijn. Op de CD staan ondermeer tracks van Steve Angello, Danny Freakazoid, Trentemoller, Leon Bolier en Dazzle. Natuurlijk mag ook de themesong van de FFWD Fit For Free Dance Parade van Peter Gelderblom & Brian Dalton feat. MC Gee niet ontbreken. Deze track is ook te downloaden via dancetunes: http://main2.dance-tunes.com/index.php?pagina=artist?=23016?=NL

Bereikbaarheid

Wij raden je aan om met het openbaar vervoer naar de FFWD parade te komen. Het centrum van Rotterdam is tijdens de parade alleen toegankelijk met de metro. Op www.bereikbareregiorotterdam.nl staat informatie over parkeervoorzieningen, openbaar vervoer en de belangrijkste wegwerkzaamheden in heel regio Rijnmond.

Rectificatie

Met betrekking tot eerdere berichten over een vliegtuigshow hierbij een rectificatie. De aanvraag voor een verklaring van geen bezwaar voor een vliegdemonstratie wordt ingetrokken door de organisatie van de Dance Parade. Dit omdat niet voldaan kan worden aan de voorwaarden met betrekking tot de veiligheid van de bezoekers van de FFWD Fit For Free Dance Parade.

FFWD Fit For Free maakt onderdeel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals. Van mei t/m september, elk weekend wat te doen in de stad en vaak nog gratis ook.





http://www.ffwdfitforfreedanceparade.nl